itjobb.se

testing företagslogga

Project Manager - Software

Företag ÅF
Ort
Utgår

2018-09-01

Ansök nu

Project Manager - Software

Om jobbet

Embedded Systems på ÅF är inne i en stark tillväxtfas och i många av våra uppdrag är det ett stort behov av kompetenta projektledare! Vi söker därför projektledare, allt ifrån några års erfarenhet till mer erfarna inom området mjukvaruutveckling.

Sökord: Technical Project Manager, Project Manager, Projektledare, Embedded System, IPMA/PMI, Engineer, ScrumMaster, Agile, Product Owner, Technical Lead, SW development

Som projektledare på ÅF kommer du att driva små, medelstora eller stora projekt för några av marknadens mest spännande bolag. Projekten kan bedrivas hos våra kunder inom Storstockholm eller i våra egna lokaler i Solna.

Våra kunder finns främst representerade inom branscherna: Telekom, Fordon, Konsumentprodukter, Verkstad, Medicinsk teknik, Försvar och mycket mer. 

Vem är du?

Du ska ha en akademisk ingejörsexamen inom datateknik, teknisk fysik, elektroteknik eller liknande och ska ha arbetat som projektledare, scrum master eller produktägare inom mjukvaruprojekt.

Du ska ha arbetat tekniskt inom inbyggda system eller mjukvaruutveckling och ha erfarenhet av både traditionella projekt och agila metoder.

Arbetet kräven även goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.

Det är även högt meriterande att inneha en certifiering så som IPMA/PMI, scrum master eller produktägare.

Som konsultbolag lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du som projektledare är handlingskraftig och van att ta egna initiativ. Det är även viktigt att och har en god kommunikationsförmåga för att säkerställa att samtliga i projekten är informerade och på samma nivå.

START: Omgående, med hänsyn till ev. uppsägningstid

PLATS: StockholmSkicka in din ansökan redan idag! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Kontaktuppgifter för frågor

Lisa Nerell
+46 105051593
lisa.nerell@afconsult.com

Dela detta jobb

testing företagslogga
Project Manager - Software

ÅF