itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Projekt-/förvaltningsledare inom infrastruktur

Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-02

Ansök nu

Projekt-/förvaltningsledare inom infrastruktur

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med projekten och vidareutvecklingen av den tekniska miljön för att säkerställa att miljön utvecklas i den takt som verksamheten finner nödvändigt, ur både ett tekniskt- och säkerhetsperspektiv.

I rollen kommer du samordna projektgrupper, utarbeta förvaltningsplaner, leda tillsammans med övriga förvaltningsledare de kravforum som är nödvändiga, ansvara för budget, omprioritera uppgifter om nödvändigt och säkerställa att projekten tar sig framåt enligt den tidsplan som är satt.

Du har ett övergripande ansvar för att hålla ihop digitala resurser inom förvaltningsobjekten och möjliggöra förfining, förbättring och utveckling inom området i linje med myndighetens behov.

Du ansvarar även för att statusrapportera till styrgruppen.

Din profil och kvalifikationer

Du har en relevant akademisk utbildning och är du certifierad förvaltningsledare eller certifierad inom ITIL är det starkt meriterande. Vi ser även att du har en erfarenhet av förvaltningsledning, annan motsvarande ledarroll eller projektledning med inslag av omvärldsbevakning som ett verktyg i ditt arbete för att utveckla IT-tjänsteområden och komma med värdefull input.

Som person ser vi dig som ansvarstagande och drivande i arbetet. Du är initiativtagande och sätter igång arbetet för att uppnå resultat.

För att lyckas i rollen ser vi att du är relationsskapande och är stark på att samordna grupper för att skapa en bra balans och effektivitet. I ditt ledarskap ser vi att du är pragmatisk och håller en hög servicenivå för att kunna uppnå bästa möjliga resultat.

Krav på utbildning
Akademisk utbildning motsvarande 2 år inom relevant område

Det är mycket meriterade om du är certifierad förvaltningsledare (PM3 eller motsvarande) eller inom ramverket ITIL Foundation v4.

Krav på erfarenhet

  • Förvaltningsledning, annan motsvarande ledarroll eller projektledning i större komplexa miljöer. (Meriterande om roller orienterade mot infrastruktur inom IT)

  • Arbetat med att långsiktigt utveckla IT-produkter och IT-tjänster i en komplex miljö/större organisation

  • Använt omvärldsbevakning som verktyg i ditt arbete för att utveckla IT-tjänsteområden


Krav på kunskap

  • PM3 och / eller ITIL

  • Uttrycker dig väl i tal och skrift

  • Generell teknisk förståelse

  • Generell kunskap om IT-säkerhet

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Dela detta jobb

Logga
Projekt-/förvaltningsledare inom infrastruktur

Centric Professionals AB