itjobb.se

Vill du arbeta med projektsystem samt i en roll som befinner sig i gränslandet mellan IT och ekonomi? Är du en coachande person som har sin struktur på plats? Apoteket AB söker nu efter en nyexaminerad konsult som kan avlasta i deras projektsystem ProjectCompanion. Skicka in din ansökan idag för att bli en del av deras team på huvudkontoret i Solna!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker en projektadministratör till Apoteket AB.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Apoteket AB. Uppdraget kommer att vara på heltid och det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER

Som projektadministratör kommer du arbeta på Apoteket ABs avdelning Projektkontoret. Projektkontoret ansvarar för att säkerställa att företagsledningens prioritering av projekten inom Apotekets projektportfölj följs. Projektkontoret är dessutom ansvarig för Apotekets projektportfölj vilket innebär att de har befogenhet att styra, prioritera, resursallokera samt är övergripande ansvariga för projektens planering. De söker nu någon som kan hjälpa till att avlasta i systemet.

Rollen i sig är bred och du kommer till exempel att:

Skapa projekt och göra uppdateringar i projektsystemet ProjectCompanion.

Arbeta med fakturahantering mot leverantörer.

Avlasta närmsta chef med arbetsuppgifter, det kommer vara både högt och lågt.

Tjänsten passar dig som är hungrig på att komma ut i arbetslivet och kan starta omgående.

VI SÖKER DIG SOM

  • Har en examen i ekonomi från gymnasiet eller universitetet.

• Har ett intresse för IT.

• Har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl tal som skrift.

• Har god datavana samt erfarenhet av Officepaketet.

Det är meriterande om du:

• Har arbetslivserfarenhet av ett projektsystem, förslagsvis MS Project eller Entura

• Besitter kunskaper inom faktureringssystem och fakturahantering i Proceedo

Som person är du en kommunikativ teamspelare som gärna hjälper till och som har lätt för att samarbeta med kollegorna i teamet. Du är noggrann och har en fallenhet för att upprätthålla ordning och reda i allt du tar dig an samt har en administrativ ådra. Dessutom har du en prestigelös inställning och kan ta dig an arbetsuppgifter högt som lågt. Utöver detta visar du på stort ansvarstagande och tar gärna egna initiativ och trivs med att arbeta självständigt.

ÖVRIG INFORMATION

  • Start: Omgående

  • Omfattning: Heltid, tillsvidare

  • Placering: Solna

  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Apotekets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

  • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

INFORMATION OM FÖRETAGET

Apoteket är Sveriges ledande apotekskedja. Apoteket har ett stort förtroende bland kunderna som också utsett Apoteket till Sveriges mest hållbara varumärke. Nu satsar de för att fortsätta utvecklas på den växande hälsomarknaden genom att investera i deras apoteksnät, utveckla deras stöd för människors läkemedelsbehandling och bredda sortimentet. Nu letar Apoteket efter fler medarbetare som vill vara med på den spännande resan. Välkommen till Apoteket!

PROJEKTADMINISTRATÖR SÖKES TILL APOTEKET AB

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2018-08-22

Ansök nu

Dela detta jobb