itjobb.se

MER Consulting är ett ledande konsultbolag som har hjälpt kunder inom bank & finans sedan 1984. Vi är nu i en expansionsfas och vill utöka vårt team. Vi integrerar verksamhet och IT och erbjuder roller som bl a projektledare, IT-arkitekter, systemutvecklare och business analysts. Vi arbetar främst med projekt inom verksamhets- och systemutveckling men vi förvaltar även våra kunders affärskritiska system. Våra uppdrag kan löpa på alltifrån någon månads utredning till att omfatta stora projekt på flera år. Vi ställer höga krav på våra konsulter men erbjuder i gengäld en utmanande konsultkarriär där våra kunder återfinns hos banker, internbanker, fondbolag och börser.

Vi har stor efterfrågan på vår kompetens och behöver därför förstärka vår Business Consulting enhet med ännu fler vassa konsulter.

Projektledare:

I denna strategiska roll är du ansvarig för att driva våra kunders prioriterade projekt i mål. Du planerar, driver, kommunicerar och entusiasmerar för att säkerställa ett effektivt projektarbete som levererar rätt kvalitet inom tid och budget. Vi ser att du har:

  • Passion för att leda människor
  • Flera års erfarenhet av projektledning av verksamhets- och/eller IT-projekt
  • Förmåga att arbeta i komplexa miljöer med många intressenter
  • Erfarenhet av att arbeta nära beställare såväl som IT
  • Erfarenhet från bank & finans
  • Erfarenhet av BI/DW är meriterande
  • Erfarenhet från regelverksprojekt är meriterande
  • Akademisk examen, t ex systemvetare, ekonom eller ingenjör

För att lyckas i rollen är du en resultat- och målinriktad person som drivs av att jobba med projektledning där din insats har avgörande betydelse för vår och våra kunders framgång. Som person är du proaktiv i ditt sätt att arbeta och fokuserad på att finna lösningar för att uppnå bästa resultat. Rollen förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska.

Vi erbjuder dig en utmanande roll som konsult inom bank och finans.Du får arbeta i ett motiverat och kreativt team med korta beslutsvägar där vi strävar efter att utvecklas och ha roligt tillsammans på jobbet. Vi värdesätter en god arbetskultur och satsar mycket på personalvård.

Om detta låter som en utmaning för dig är du välkommen med din ansökan direkt via sökknappen.

För frågor angående denna tjänst kontaktar ni vår CEO Markus Åkesson.

Logga

Projektledare

Ansök nu

Dela detta jobb