itjobb.se

Projektledare Affärssäkring

Företag Atea Sverige AB
Ort
Utgår

2018-08-19

Ansök nu

Projektledare Affärssäkring

Är du en lagspelare som vill ta steget upp till landslaget? Just nu söker vi på Atea Växjö/Kista dig som vill jobba som Projektledare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur. 

Din roll i laget 

Affärssäkring bistår säljansvariga och deras team med att säkerställa kvalitet i produktleveransen mot våra kunder. Målet med gruppens arbete är att frigöra säljresurser och kvalitetssäkra de anpassningar som våra affärer kräver för att Atea ska leva upp till de åtagande som avtalats. Affärssäkring erbjuder tjänster inom två fokusområden, kvalitetssäkring och implementering. 

Vi söker nu en medarbetare med ansvar att driva projekt inom dessa områden, stora som små. Du kommer tillsammans med ansvarig affärsägare och vår leveransorganisation säkerställa att anbud och offerter kvalitetssäkras. Kvalificering resulterar i en dokumentation som beskriver hur den aktuella affären kan levereras.  

I implementationsarbetet ansvarar du tillsammans med representanter från kunden och leveransorganisationen för att kvalitetssäkra processer för samtliga delar av leveransen som inte täcks av Ateas standarderbjudande. Du ansvarar för koordinering av aktiviteter inom Atea och är kravställare mot våra levererande enheter. 

Vårt erbjudande till dig  

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.   

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  

Som person känner du troligtvis igen dig på följande: 

Du är en strukturerad, självgående projektledare med en kreativ problemlösningsförmåga. För att trivas i rollen som Projektledare Affärssäkring tror vi också att du gillar att ta ansvar, arbeta tillsammans med andra för att uppnå utsatta mål, men även delegera då det behövs.   

Du har en utåtriktad personlighet och en stor vilja att lära dig nya saker. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.   

För att lyckas i tjänsten som Projektledare Affärssäkring bör du ha följande kompetens: 

  • 4 års erfarenhet från projektledning av kundnära leveransprojekt 
  • Förmågan att arbeta självständigt såväl som tillsammans med kollegor och kunder 
  • Leverera resultat och uppfylla kundförväntningar 
  • Hög egen drivkraft och vinnarinställning 

Meriterande egenskaper inkluderar: 

  • Praktisk erfarenhet från utveckling och dokumentation av processer 
  • Erfarenhet inom PPS 
  • Kunskap om Ateas erbjudande och erfarenhet från Ateas affärsmodell 

Vill du bli en del av landslaget? 

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Christian Fransson, Chef APS Affärssäkring, via christian.fransson@atea.se alternativt telefonnummer 070-9197030. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  

Varmt välkommen med din ansökan! 

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass. 

Dela detta jobb

Projektledare Affärssäkring

Atea Sverige AB