itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

PROJEKTLEDARE/AUTOMATIONSINGENJÖR

Ort
Utgår

2022-12-22

Ansök nu

PROJEKTLEDARE/AUTOMATIONSINGENJÖR

PROJEKTLEDARE/AUTOMATIONSINGENJÖR

Vi på Deterministic har lång erfarenhet av framgångsrika industriprojekt inom automationsområdet och våra tjänster möter en stor efterfrågan. Vi är ett teknikintresserat gäng som söker fler kollegor! Hos oss får du möjlighet att ansvara för och driva teknikintensiva automationsprojekt ”från ax till limpa” och vi erbjuder en utmanande och mycket varierad arbetsroll med stor möjlighet till egenutveckling.

NU SÖKER VI EN AUTOMATIONSINGENJÖR!

Deterministic har kontor i Malmö

Hos oss blir du en del i ett bolag med gedigen specialistkompetens och med mycket gott renommé inom automatonsbranschen.

SOM PROJEKTLEDANDE AUTOMATIONSINGENJÖR…

leder du projekt från idéfas och upphandling, genom planering och genomförande till driftsättning och systemtestning. Hos oss kan du se fram emot en roll med stort eget ansvar och där du är omgiven av erfarna och teknikintresserade kollegor som gärna ställer upp och delar med sig av sin kompetens. Här finns stor möjlighet till utveckling och lärande!

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

  • designa tekniska automationslösningar

  • upprätta och följa upp tidplaner och budget

  • leda och fördela arbetsuppgifter inom din projektgrupp

Vidare är du kundens och dina underleverantörers huvudkontakt genom hela ditt projekt. Resor i tjänsten förekommer.

DU ÄR TOKIGT TEKNIKINTRESSERAD…

och har en högskoleexamen inom El/Automation eller annan utbildning som är relevant för tjänsten. Du har passion och gedigen erfarenhet av utvecklingsprojekt inom industriell automation. Du är intresserad av teknisk projektledning och vill samtidigt fortsätta att utvecklas i din specialistroll inom PLC-programmering, DCS, elkonstruktion, IT-säkerhet eller kanske montageledning.

Hos vår kund agerar du både i rollen som Projektledare och som Utförare vilket innebär att du får utlopp för ditt ledarskap och affärsmässighet likväl som dina specialistfärdigheter inom automationsteknik. Du är sannolikt tokigt teknikintresserad som alla oss andra på företaget och gillar att arbeta i projektform med tydligt kommunicerade förväntningar. Är du intresserad av att lära dig eller redan är en fena på att programmera ABB 800xA och/eller är certifierad att programmera säkerhetskretsar så kommer vi att bli alldeles extra exalterade att läsa din ansökan!

DETERMINISTIC CONTROL…

är en mindre aktör med stor specialistkompetens och mycket gott renommé inom automationsbranschen. Företaget är specialiserat på utveckling, genomförande, driftsättning och service inom industriell automation och levererar kvalificerade ingenjörslösningar inom styr- och reglerteknik vilka effektivt stödjer kundernas produktionsprocesser. Tack vare en mycket djup expertis, lång erfarenhet och ett oberoende från produktleverantörer är företaget specialiserat på att ta fram optimala lösningar utifrån varje kunds unika situation. Bland företagets kunder finns allt från stora kraftbolag till mindre industrier.

Läs gärna mer om oss på deterministic.se

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN

Skicka in ditt CV och personliga brev genom ansökningsformuläret.

Urval sker löpande.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Roi Rekrytering.

För frågor om tjänsten så kontaktar du Lisa Alsterberg, lisa.alsterberg@roirekrytering.se

 

Anställning hos: Deterministic

Omfattning: Heltid

Start: Enligt överenskommelse

Dela detta jobb

logo
PROJEKTLEDARE/AUTOMATIONSINGENJÖR

Workspace Recruit