itjobb.se

Projektledare inom IT/infrastruktur i Malmö

Företag Human IT
Ort
Utgår

2019-08-31

Ansök nu

Projektledare inom IT/infrastruktur i Malmö

Du kanske arbetar idag med projektledning inom IT/infrastuktur och vill se nya utmaningar?

Då är du varmt välkommen till oss på vårt härliga Malmö-kontor!

Vi söker för närvarande utöka vårt projektteam i Malmö med ett par drivna projektledare. För oss är det viktigt att hitta rätt person som vi gillar (och som gillar oss, såklart!) vilket kan innebära att vi anställer en eller flera. Jag hoppas att du känner att du är en av dem!

Att jobba hos oss

På Human IT sätter vi våra anställda i fokus. Vi vill växa tillsammans och värdesätter engagemang och ambition. För oss är det därför viktigt att du får chansen att vara med och påverka vägen framåt. I utbyte erbjuder vi en chans till kompetens- och karriärutveckling genom varierande och utmanande uppdrag, tillgång till utbildningar och vårt eget nätverk av kunniga konsulter. Hos oss arbetar allt från nyutexaminerade till specialister som tillsammans skapar en miljö med högt i tak och utrymme för personlig och teknisk utveckling. Vi är ett konsultbolag som är medvetet om att konsulterna är vårt bolag och vi välkomnar idéer, stora som små.

Vår ledstjärna i rekryteringen är att anställa dem vi tror på och det skapar ett driv för oss att träffa våra konsulter genom olika aktiviteter på eller utanför kontoret, med socialt eller kompetensutvecklande fokus.

Passar jobbet dig?

En relevant utbildning och examen är givetvis en önskvärd grund att stå på, men det viktigaste är din inställning. Exempel på vad som förkommer under våra uppdrag är analysering, budgetansvar, kravställning, planering, uppföljning, projektkoordinering, bemötande/arbete med styrgrupper, förstudier, utrullning, driftsättning, samordning, upphandlingar, ITIL, Prince2, PPS och agila metoder så tidigare erfarenhet av något av detta behövs. Tidigare erfarenhet som projektledare är ett plus i kanten.

Är du social, utåt och tycker om att träffa nya människor? Tycker du dessutom om att lösa problem och ständigt utvecklas - då är jobbet helt rätt för dig.

Ansökan:

Skicka in ditt CV inklusive en kort sammanfattning av vem du är som person genom att klicka på ”ansök”. Med anledning av GDPR tar vi inte emot ansökningar via mail. 

Vi intervjuar och anställer fortlöpande under annonseringstiden så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Kontakt

Emma-Lena Gustafsson
Competence Manager, Human IT
emma-lena.gustafsson@humanit.se

Om oss

Human IT är ett konsultbolag som erbjuder IT-konsulttjänster, lösningar och åtaganden till stora och medelstora företag i Norden. Human IT är specialiserade på Applikation, Infrastruktur, Cloud och Business Consulting. Vår verksamhet består totalt av ca 120 medarbetare i Stockholm, Göteborg och Malmö. 

Dela detta jobb

Projektledare inom IT/infrastruktur i Malmö

Human IT