itjobb.se

Projektledare inom IT och teknik till Combitech i Linköping

Företag Combitech AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-10-10

Ansök nu

Projektledare inom IT och teknik till Combitech i Linköping

På Combitech vill vi att du i din vardag ska ha möjlighet att göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar personlig och professionell utveckling samt värnar trygghet och balans i livet. Sök rollen som projektledare hos Combitech redan idag! 

Din roll som projektledare

Våra kunder finns inom flera olika branscher och uppdragens karaktär och längd varierar. Du kommer ingå i ett team av kollegor som tillsammans bidrar till att öka konkurrenskraften hos våra kunder. Nu söker vi personer som vill arbeta med projektledning inom IT och teknik.  

I rollen som projektledare strukturerar du upp ditt och din grupps arbete och introducera och implementera förbättringar löpande. Du fungerar som en naturlig och effektiv kugge i ett större projektperspektiv och har en öppen och konstruktiv dialog både till projektledning och inom ditt delprojekt. 

Projekten du kan komma att leda kan vara allt från rena utvecklingsprojekt inom mjukvara till produktionsnära koordineringsroller. Beroende på dina egna intressen och ambitioner, hittar vi rätt utmaning för dig. 

Vad kan du tillföra som projektledare?

Du är utbildad ingenjör eller inom ledarskap och har minst 3 års erfarenhet av en roll som projektledare, ledare eller koordinator, gärna inom IT. Vi ser gärna att du har ett brinnande intresse för projektledning, IT och ny teknik samt drivs av att göra skillnad. 

Du är driven, orädd och har ett stort engagemang för att utveckla människor, relationer och affärer. Du tycker om och har erfarenhet av att leda andra personer samt är van vid att presentera och rapportera dina resultat.  

För att trivas som projektledare hos oss är det viktigt att du förstår värdet av att ha goda relationer med människor i din omgivning och trivs med att jobba tillsammans med andra för att lösa problem och nå uppsatta mål. Vi tror att du är nyfiken på att lära nytt och att möjligheterna till variation och kompetensutveckling i konsultrollen lockar.  

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. 

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.  

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.  

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga. 

Dela detta jobb

Projektledare inom IT och teknik till Combitech i Linköping

Combitech AB