itjobb.se

Projektledare inom IT-sektorn

Företag Tavana IT AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-07

Ansök nu

Projektledare inom IT-sektorn

Har du erfarenhet utav projektledning eller arbete som teamleader? Vår kund befinner sig just nu i en expansionsfas och är i behov utav nya tillskott till sitt team bestående utav utvecklare. Just nu söker vi efter en strategisk projektledare åt vår väletablerade kund i centrala Stockholm. Är du den vi söker?

HUR SER EN ARBETSDAG UT?

Arbetet innefattar att integrera verksamhet och IT samt erbjuder roller som bl a projektledare, IT-arkitekt och Teamleader. Främst arbetar vår kund med projekt inom verksamhets- och systemutveckling men förvaltar även kunders affärskritiska system. De olika uppdragen kan löpa på alltifrån någon månads utredning till att omfatta stora projekt på flera år. Vi ställer höga krav på våra konsulter men erbjuder i gengäld en utmanande konsultkarriär där våra kunder återfinns hos stora väletablerade företag runt om i Stockholmsområdet.

I denna strategiska roll är du ansvarig för att driva våra kunders prioriterade projekt i mål. Du planerar, driver, kommunicerar och entusiasmerar för att säkerställa ett effektivt projektarbete som levererar rätt kvalitet inom uppsatt tid och budget.

INFORMATION:

Plats: Stockholm

Befattning: Heltid 100%

Lön: Enligt överenskommelse

VEM SÖKER VI?

VI SÖKER DIG SOM HAR:

  • Passion för att leda människor
  • Flera års erfarenhet av projektledning av verksamhets- och/eller IT-projekt
  • Förmåga att arbeta i komplexa miljöer med många intressenter
  • Erfarenhet av att arbeta nära beställare såväl som IT
  • Erfarenhet av BI/DW är meriterande
  • Akademisk examen, t ex systemvetare, ekonom eller ingenjör

För att lyckas i rollen ser vi att du är en resultat- och målinriktad person som drivs av att jobba med projektledning där din insats har avgörande betydelse för vår och våra kunders framgång. Som person är du proaktiv i ditt sätt att arbeta och fokuserad på att finna lösningar för att uppnå bästa resultat. Rollen förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska.

LÅTER DET INTRESSANT?

Då välkomnar vi dig att ansöka till oss så snart som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande. Skicka in ditt CV till oss redan idag via ”Ansök nu” eller maila till: Jobb@tavana.se

Har du frågor gällande tjänsten, vilka Tavana är eller konsultrollen så är du välkommen att skicka mail till info@tavana.se

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

Projektledare inom IT-sektorn

Tavana IT AB