itjobb.se

logga

PROJEKTLEDARE/LÖSNINGSARKITEKT TILL IS-AVDELNINGEN

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2020-03-29

Ansök nu

PROJEKTLEDARE/LÖSNINGSARKITEKT TILL IS-AVDELNINGEN

Vi förstärker gruppen som arbetar med informationssystem. Vårt mål är att ständigt vara i framkant avseende systemstöd för planering, produktion, logistik, försäljning och övriga funktioner inom bolagen i koncernen. Du kommer att jobba i en grupp som för närvarande är 10 personer.

ARBETSUPPGIFTER:

I rollen som projektledare/lösningsarkitekt arbetar du med projektledning och implementation av nya system och systemdelar. Du arbetar även med vidareutveckling av befintliga systemlösningar i vår IBM i-miljö med fokus i och kring vårt ERP-system Infor/XA. Du kommer att arbeta nära verksamheten samt våra interna och externa utvecklingsresurser. Du kommer aktivt att delta i alla delar av utvecklingsprocessen, från krav till utveckling/implementation och utbildning.

DIN BAKGRUND:

Vi söker en dynamisk person som har förmåga att överblicka och vidareutveckla våra system i syfte att leverera hög funktionalitet och tillgänglighet för våra användare och kunder.

Du har gedigen erfarenhet av ERP-system och förståelse för processerna i ett tillverkande företag som en del av en internationell koncern. Du har också god erfarenhet av projektledning med aktivt deltagande från identifierat behov, framtagande av lösningsförslag till driftsatt lösning.

Vi söker dig som har en analytisk förmåga, kan utarbeta fungerande lösningar och tycker det är roligt att lösa problem, stora som små, samt har goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

ANSÖKAN:

NIBE samarbetar med Top Work i rekyteringen och alla ansökningar hänvisas till dem via länken https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/30969-topwork-care-markaryd-projektledarelosningsarkitekt-till-is-avdelningen/tracking/1129.   De tillämpar löpande rekrytering varför de önskar din ansökan snarast, dock senast den 29 mars 2020.  Önskas mer information vänligen kontakta Peter Hogla på 0760-969593.

Hjärtligt välkommen!

FAKTA OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4 miljarder kr/år med närmare 1 200 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 25 miljarder kr och cirka 17 000 anställda i drygt 30 länder.

KONTAKTPERSONER

Peter Magnusson

Ansvarig för IS-avdelningen

0433-27 30 00

peter.magnusson@nibe.se

 

Dela detta jobb

logga
PROJEKTLEDARE/LÖSNINGSARKITEKT TILL IS-AVDELNINGEN

NIBE AB