itjobb.se

Projektledare/Managementkonsult inom Digitalisering

Företag Combitech AB
Ort
Utgår

2021-10-22

Ansök nu

Projektledare/Managementkonsult inom Digitalisering

Brinner du för förändring? Ser du möjligheter där andra ser problem? Vill du hjälpa våra kunder att ta ut riktningen för deras digitalisering och förmedla Combitechs teknikbredd som stöd för deras behov? Vi söker dig som trivs med att etablera långsiktigt hållbara partnerskap med människan i centrum. Genom att jobba med digitalisering på management- & ledningsnivå har vi, tillsammans med våra kunder och partners, tagit en stark position inom bland annat industri, återvinning, samhällsbyggnad och digital sjöfart. Nu vill vi välkomna dig till vårt team!

Din roll som Projektledare/Managementkonsult inom digitalisering

I din roll kommer du att utforma och leda strategiska projekt kopplat till digitalisering hos våra kunder samtidigt som du har möjlighet att bidra till att bygga upp vår verksamhet vad gäller struktur, innehåll och kompetens. Du kommer att arbeta i skiftande verksamheter i allt från tjänsteutvecklande företag till industriföretag.

Vanligtvis börjar våra projekt med en inledande fas som består av att utforma kundens långsiktiga digitaliseringsvision och mål, samt identifiera vilka förmågor som krävs för att uppnå målen. I efterföljande faser utformas och sjösätts de digitala koncepten som kan innebära allt från nya affärsmodeller till nya verktyg som möjliggör effektivisering.

Som projektledare håller du ihop arbetet, tätt tillsammans med kunden. Till stöd har du Combitech’s experter, arkitekter och utvecklare. Vi arbetar med Design thinking som metod och filosofi för att säkerställa att människan är med på resan (har du inte erfarenhet av det sedan tidigare lär vi dig gärna!).

Vi söker projektledare till flera av våra tjänsteområden:

  • Digitala affärsmodeller och Innovationsledning

  • Industry 4.0

  • Digital livscykelhantering (”Model Based Engineering”)

Vem är du?

Vi söker dig som brinner för att förbättra bolag genom digitalisering, är strategiskt tänkande, affärsorienterad och teknikintresserad. Du har lätt för att sätta dig in i nya situationer och har god förståelse för hur digitalisering skapar verksamhetsnytta, affärsmöjligheter och möjliggör effektivisering.

Du uppskattar att jobba mot både beslutsfattande personer och experter och tycker om att strukturera och genomföra analyser, såväl som att förmedla insikter och rekommendationer.

Du är självgående, nyfiken, får saker att hända och har en god förmåga att bygga relationer. Du är en lagspelare med stor samarbetsförmåga samtidigt som du kan ta egna initiativ och ansvara för egna leveranser. Du gillar att lösa problem.

Du har:

  • Universitets- eller högskoleutbildning

  • 3–7 års arbetslivserfarenhet inom projektarbete, varav merparten som projekt- eller teamledare

  • Erfarenhet från digitaliserings- eller IT projekt

  • Erfarenhet av projekt med seniora beslutsfattare på ledningsgruppsnivå/liknande är meriterande

  • Även erfarenhet från designbaserade metoder som Design thinking är meriterande

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten!

Divisionen Digital & Management

Du kommer ingå i ett starkt lag med bred kompetens och djupa erfarenheter att lägga grunden för omfattande transformationer inom digitalisering. Vi arbetar i team, alltid med människan i centrum – det gäller både i våra kundlösningar såväl som i hur vi jobbar tillsammans och agerar mot varandra. Vi är ett team med höga ambitioner i en varm kultur och vi värnar om balansen i livet - hos oss ska du kunna prestera både på och utanför jobbet. Hållbarhet, partnerskap, inkludering och visualisering är en integrerad del av vårt arbete.

Digital & Management är en ny division inom bolaget där det finns stora möjligheter att vara med och påverka och bidra till vår utveckling mot allt nöjdare kunder och en arbetsplats att verkligen trivas på.

Vi är en mix av personer med erfarenhet av Combitechs teknikförmågor, strategi-, management- och Design thinking konsulter samt erkända experter inom olika områden från industrin. Gemensamt är en stark drivkraft att kombinera teknik och affärer. Sedan 2020 har vi mer än dubblerat vår storlek och när vi nu växer vill vi fortsätta kombinera olika bakgrunder och profiler.

Kom och gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.  

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga! 

Dela detta jobb

Projektledare/Managementkonsult inom Digitalisering

Combitech AB