itjobb.se

testing företagslogga

Projektledare Mjukvara / Inbyggda System

Företag ÅF
Ort
Utgår

2018-08-31

Ansök nu

Projektledare Mjukvara / Inbyggda System

Om jobbet

Embedded Systems inom Digital Solutions på ÅF är inne i en stark tillväxtfas och i många av våra uppdrag är det ett stort behov av kompetenta projektledare! Vi söker därför projektledare, allt ifrån några års erfarenhet till mer erfarna inom området mjukvaruutveckling.

Sökord: Technical Project Manager, Project Manager, Projektledare, Embedded System, IPMA/PMI, Engineer, ScrumMaster, Agile, Product Owner, Technical Lead, SW development

Som projektledare på ÅF kommer du att driva små, medelstora eller stora projekt för några av marknadens mest spännande bolag. Projekten kan bedrivas hos våra kunder inom Mälardalen eller i våra egna lokaler i Västerås eller Solna.

Våra kunder finns främst representerade inom branscherna: Telekom, Fordon, Konsumentprodukter, Verkstad, Medicinsk teknik, Försvar och mycket mer. 

Typiska uppdrag för den här rollen inkluderar bl.a.: Projektledare HW-nära SW-utveckling, Scrum Produkt ägare inom SW utveckling(backlog prioritering, release management osv), Teknisk projektledare SW inom IoT-projekt och många andra typer av uppdrag.

Vem är du?

  • Du är en civilingenjör eller någon som har skaffat sig motsvarande erfarenheter inom datateknik, systemvetenskap, elektronik på annat sätt.
  • Du har tidigare arbetat med mjukvaruutveckling som Projektledare, ScrumMaster eller produktägare ett par år eller mer och vill utvecklas vidare i den rollen.
  • Du har arbetslivserfarenhet av att ha jobbat tekniskt med inbyggda system.
  • Du har erfarenhet av både traditionella projekt och agila metoder.
  • Du kanske är certifierad projektledare( IPMA/PMI eller liknande) eller certifierad ScrumMaster/Product Owner eller har ambitionen att bli certifierad.
  • Du skriver och läser obehindrat både svenska och engelska.

Som konsultbolag lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du som projektledare är handlingskraftig och van att ta egna initiativ. Det är även viktigt att och har en god kommunikationsförmåga för att säkerställa att samtliga i projekten är informerade och på samma nivå.

START: Enligt överenskommelse.Skicka in din ansökan redan idag! Urvalet sker löpande och tjänsterna kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.
PLATS: Västerås

Vi erbjuder

Vi på ÅF söker dig som brinner för teknisk utveckling och som vill vara en del av vår framgångssaga.Vi vill vara en arbetsgivare som våra anställda kan känna sig stolta över. Därför ser vi till att kombinera vår ledande position inom teknikens alla hörn med ett ständigt arbete mot hållbarhet och likavärde. Vi erbjuder dig karriärmöjligheter på en arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över. Samtidigt är du en del av en långsiktig förändring mot en bättre framtid.

Ett ledord inom ÅF är HÅLLBARHET. ÅFs ambition är att säkerställa framgångsrik, långsiktig, hållbar utveckling för oss och våra kunder, i balans med sociala, miljömässiga och ekonomiska intressen. Genom att integrera principerna i FN:s Global Compact och de tre aspekterna av hållbarhet – samhälle, ekologi och ekonomi – i allt vad vi gör, tror vi att vi kan bli nyckeln till en mer hållbar framtid för våra kunder och människorna runt omkring oss.

Vi jobbar med EVEN ODDS vilket syftar till att förbättra könsfördelningen inom företaget och på så vis i hela branschen, samtidigt som mångfald, ansvar, prestation och kompetens betonas i alla led. Detta gör att vi bättre kan anpassa oss till våra kunders behov och ytterligare förbättra leveranser, samarbete och nyskapande. Målet är att ha 30 procent kvinnor på alla nivåer inom ÅF senast 2020. 

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Kontaktuppgifter för frågor

Tommy Klevin
+46 105054580
tommy.klevin@afconsult.com

Dela detta jobb

testing företagslogga
Projektledare Mjukvara / Inbyggda System

ÅF