itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Projektledare Monitor och IT-ansvarig

Företag Yobber AB
Ort
Utgår

2022-03-06

Ansök nu

Projektledare Monitor och IT-ansvarig

Senior Material (Europe) är en ledande leverantör av separatorer för tillverkning av litiumbatterier. Företaget har sitt huvudkontor i techhubben Shenzhen i Kina och förser batteritillverkare över hela världen med patenterade separatorlösningar.
Som svar på den snabba elektrifieringen av mobilitet, som sker runt om i Europa, har Senior Material etablerat sitt europeiska dotterbolag Senior Material (Europe) AB här i Eskilstuna.
Etableringen i Eskilstuna blir den första investeringen och produktionsanläggningen utanför Kina och kommer även att bli vårt europeiska huvudkontor.
Vi är oerhört stolta över att bygga den första fabriken av litiumjonbatteriavskiljare i Sverige. Produktionsanlänggning i Svista Industriområdet kommer att utrustas med högautomatiserade produktionslinjer av både våtprocessbasfilm och beläggning för att vara i full drift år 2025.
Här erbjuder vi en internationell och dynamisk arbetsmiljö med goda möjligheter till karriärutveckling.

Om rollen:
Som ansvarig för IT-ansvarig hos oss får du en nyckelroll när det gäller verksamhetens resa framåt. Genom att jobba nära verksamheten kommer du sätta dig in i vår affär, skapa dig en förståelse på djupet, och därigenom kunna identifiera nya utvecklingsmöjligheter.
Vi har i dagsläget ett flertal digitaliseringsprojekt i gång och vi står även inför ett införande av affärssystem. Ditt ansvar kommer från start främst att vara implementeringen av affärssystemet, men därefter drift och utveckling av IT-miljö samt uppstart av en helt ny avdelning - vilket idag till största delen ligger på externa partners.

Arbetsuppgifter
I rollen som IT-ansvarig får du en bred roll med varierande arbetsuppgifter. Utöver ett brett IT ansvar får du en viktig roll där många finner förtroende för dig. För att trivas i rollen vill vi därför att du är väldigt serviceminded och prestigelös då dina arbetsuppgifter stundtals kan ligga utanför IT-området. Du kommer t ex ansvara för att beställa och konfigurera medarbetarnas datorer samt uppdatera dessa vid behov. Ditt första uppdrag kommer att vara som ansvarig för implementeringen av vårt affärssystem, tillsammans med en projektgrupp. Utöver det tror vi rollen bl a innebär följande arbetsuppgifter:
• Starta upp, driva och ansvara för det långsiktiga IT-arbetet
• Agera strategiskt bollplank vid digitalisering av verksamhetens processer
• Ansvara för driftsavtal med aktuella partners samt granska och samordna övriga IT-leverantörsavtal
• Skapa och avsluta IT-konton, administrera användare och ge dem support
• Beställning och hantering av datorer samt teknisk utrustning
• Bedömning av individuella och framtida tekniska behov, installation och förberedelse, stöd och underhåll
• Planering och administration av nuvarande samt framtida programvara för organisationen, och förnyelse av utgångna licenser
• Planering och inköp av nätverk samt montering, konfigurering, underhåll och stöd
• Vara med i upphandling av all programvara, licenser, hårdvara, kringutrustning, skrivare och audiovisuella utrustning
• Skapa guider och IT-manualer för organisationen
• Stötta verksamheterna vid anskaffning och implementering av IT-stöd
• Omvärldsbevaka samt utvärdera ny digital teknik
• Ansvara för struktur rörande verksamhetens systemförvaltning

Vem söker vi?
Vi söker dig som vill starta upp-, ansvara för-, upprätthålla- och förbättra vår IT-miljö. Vi anser att vilja och engagemang är grundläggande förutsättningar för att lyckas, och söker därför en visionär med tidigare erfarenhet av att ansvara för och leda en IT-avdelning.
Vi tror att du som person är driven, resultatinriktad och har förmågan att skapa engagemang. Du är bra på att samarbeta och har ett pragmatiskt och lösningsorienterat förhållningssätt.

För att lyckas i rollen behöver du vara trygg, stabil och ha en god kommunikativ och pedagogisk förmåga. Du kan se helheten, ta fram strategi och struktur för att hantera många pågående projekt.
För att trivas i rollen tror vi att du är affärsorienterad, prestigelös och duktig på att bygga förtroende. Du, liksom vi, gillar att ha roligt på jobbet och bidrar till ett positivt arbetsklimat.
Har du tidigare erfarenhet av Monitor är det starkt meriterande.

Utöver det vill vi att du ..
• Har examen från relevant högskoleutbildning eller dokumenterad yrkeserfarenhet som vi bedömer som likvärdig.
• Har flerårig relevant arbetslivserfarenhet, vilket innebär att du har arbetat med ett flertal av de aktuella arbetsuppgifterna.
• Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, muntligen och skriftligen, med såväl tekniska specialister som personer utan teknisk kunskap.
• Är självgående och tar stort eget ansvar för att säkra din leverans.
• Är strukturerad, har en god analytisk förmåga och är bra på att snabbt sätta dig in i nya frågor.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Visst låter det spännande? Ta chansen och sök redan idag!
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan komma att stängas ner innan sista ansökningsdagen om vi gått över till urvals- och intervjufasen

 

Dela detta jobb

Projektledare Monitor och IT-ansvarig

Yobber AB