itjobb.se

Lundin & Boström är ett rekrytering- och konsultföretag som startade verksamheten 2008 och vi har genom åren fått förtroendet att tillsätta hundratals nyckelpersoner till företag och organisationer som varit i behov av det bästa. Genom vår kunskap, passion för kundens affärer och hårt arbete ger vi förutsättningar för tillväxt, trivsel och utveckling. Vi är idag tre personer på kontoret och ute hos våra kunder arbetar ett 20-tal konsulter.

 

Som projektledare leder du ett flertal projekt inom vår uppdragsgivares R&D avdelning. Du fungerar som en länk internt mellan försäljning, marknad och produktion. Personen vi söker finns med i hela processen - från kravspec, tidsplan, design och konstruktion till prototypframtagning samt färdig produkt.

Vi ser att du som söker kan arbeta förtroendeingivande, konsultativt och har erfarenhet av löpande tekniska diskussioner kring eventuella utmaningar som uppstår på vägen. Du är skicklig att hålla dialogen igång och att koordinera arbetet framåt. Under hela projektet är det du som säkerställer att tidsplanen efterföljs. Tjänsten innebär ansvar för ett flertal projekt som pågår samtidigt.

Som Projektledare har du ingenjörsutbildning och/eller flerårig relevant erfarenhet. Kunskaper i 3D-CAD och PDM system är meriterande. Du har ett stort tekniskt intresse och problemlösningsförmåga. Det är viktigt att du har projektvana och kan fungera som Projektledare i tvärfunktionella projekt.

Låter detta intressant för dig?

Då kan vi erbjuda dig ett intressant arbete där du får vara med att påverka och utveckla med stora möjligheter i framtiden.

Du söker tjänsten på lundinbostrom.se Frågor om tjänsten besvaras av Peter Boström 0243-22 66 51. Ansök så fort som möjligt, ansökningarna behandlas löpande.

Projektledare R&D

Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-06

Ansök nu

Dela detta jobb