itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Projektledare till Telia Cygate

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-14

Ansök nu

Projektledare till Telia Cygate

Brukar du få höra att du är en do:er som har koll på det mesta? Här är rollen för dig med intresse inom IT och som lockas av en koordinerande projektledarroll där du får vara med och driva ett migreringsprojekt i mål. Här får du bli en del av ett bolag med stark framåtanda! Läs mer och ansök redan idag, vi jobbar löpande med urvalet för denna tjänst.

Om tjänsten

Telia Cygate arbetar inom nätverk och säkerhet, och hjälper deras kunder med planering, drift och underhåll av deras IT-miljöer. Vi söker nu en projektledare med kunskap inom IT som vill vara med och driva utvecklingen av ett nytt projekt. Du blir en del av ett team med olika kompetens och kommer till en början att få mycket stöttning av kollegor i samma roll för att ge dig bästa förutsättningarna för att lyckas.

Du erbjuds

 • En möjlighet för dig med intresse inom IT att utvecklas i en projektledarroll där du får växa med mer ansvar ju tryggare du blir i rollen.
 • En varierande vardag där du får jobba hos ett företag med många olika spännande projekt.
 • En chans för dig som är i början av din karriär att få löpande uppföljning med din chef för att främja din utveckling.

Du kommer att bli anställd av Academic Work och jobba som konsult hos Telia Cygate. Projektet pågår från början av 2023 och 1,5 år framåt, men för rätt person finns goda möjligheter till fortsättning under förutsättningen att alla parter är nöjda med samarbetet.Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du att vara en av flera parter som säkerställer att aktuellt projekt drivs i mål. Du kommer bli en del av ett agilt team där ni har olika ansvar för nät som ska förberedas för migrering. En stor del av arbetet kommer att vara administrativt och du kommer att arbeta mot gemensamma deadlines. Vidare kommer du att ha löpande kontakt och samarbete med olika parter i projektet, både internt och externt.

Såhär beskriver Emma och Ingvar som jobbar på Telia Cygate idag sin roll som projektledare:

"Det roligaste i rollen är ombytligheten och känslan av ständig utveckling. Både på kontoret och vid kontakt med andra som sitter på andra kontor upplever jag en överlag positiv välkomnande inställning och vi skrattar mycket tillsammans. När den grundläggande kulturen är öppen och positiv blir det också lättare att tillsammans hantera de utmaningar som dyker upp."

"På Cygate får man ta stort ansvar direkt från start men aldrig utan stöd. Var man än vänder sig så är alla mån om att hjälpa till för att hela Cygate skall gå framåt."

Vi söker dig som

 • Har erfarenhet av driva projekt inom IT
 • Har förståelse för IT-infrastruktur
 • Har goda kunskaper i Excel
 • Behärskar svenska i tal och skrift då det krävs i kommunikationen med olika parter

Vidare ser vi gärna att du har arbetat i liknande roll innan, men det viktigaste är ditt intresse och vilja att utvecklas. Vi kommer att lägga stor vikt på dina personliga egenskaper.

Som person är du:

 • Strukturerad
 • Kommunikativ
 • Initiativtagande

Övrig information

 • Start: Omgående eller vid årsskiftet.
 • Omfattning: Heltid, 1,5 år med chans till förlängning.
 • Placering: Sundsvall

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

 

 

Dela detta jobb

Projektledare till Telia Cygate

Academic Work