itjobb.se

Projektledare – Uppsala eller Västerås

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-14

Ansök nu

Projektledare – Uppsala eller Västerås

Projektledare till Uppsala eller Västerås – Vattenfall Services

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Vattenfall Services finns över hela landet och vi jobbar med projekt och underhåll på elnätet.
 
Din roll som Projektledare
Som Projektledare arbetar du tillsammans med tekniker och underhållsledare för att utföra planerade underhållsarbeten, åtgärdar fel och driver projekt i varierande storlek. Du ansvarar för merförsäljning till befintliga kunder och medverkar i arbetet med att locka nya kunder. Vi jobbar med kontrollanläggning och kommunikation mot samtliga av landets större nätägare. Dina arbetsuppgifter består av:
Ansvara för projektens kvalitet, miljö och arbetsmiljö
Medverkar till ett aktivt säkerhetsarbete för våra medarbetare
Ansvara för ekonomin i projekten
Sköta kontakter med kund, beställare och underentreprenörer
Medverka i förhandlingar
Kalkyl- och offertarbete
Dina kvalifikationer som Projektledare
Du har en el-teknisk/elkraftsutbildning eller en ekonomisk utbildning med intresse av elkraft. Alternativt motsvarande kunskaper och erfarenheter som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Du har erfarenhet av att leda förvaltning- och underhållsprojekt med återkommande kundkontakt och ansvar för ekonomisk uppföljning.
Du ska ha en positiv syn på förhandling och på att arbeta med människor.
B-körkort är ett krav för tjänsten.
Goda kunskaper i svenska och engelska.
Vi ser det som starkt meriterande om du har intresse och tidigare erfarenhet från energibranschen, projektledning och entreprenadjuridik.
Som person är du utåtriktad, driven och brinner för kundvård och nya affärer. Du är lyhörd och har lätt för att samarbeta. Ett service- och resultatinriktat arbetssätt är också viktigt.
 
Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Jakob Blücher 076-789 03 30. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Malin Malmsten 073-597 73 71.
 
Fackliga representanter för denna tjänst är Marie Gelin Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.
 
Placeringsort: Uppsala eller Västerås
 
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.
 
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
 
Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast 14 april 2020!
  
Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 000 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer på www.vattenfallservices.se
 
Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna
LinkedIn – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices
Location – Uppsala

Dela detta jobb

Projektledare – Uppsala eller Västerås

Vattenfall AB