itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Projektledare (Vattenfall Services) Borås

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-31

Ansök nu

Projektledare (Vattenfall Services) Borås


Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.
 
Avdelningen Ledningar Borås söker Projektledare

Vi rekryterar nu två drivna, strukturerade och serviceinriktade Projektledare till vår verksamhet i Borås. Vi erbjuder ett spännande arbete som Projektledare inom elkraftsområdet hos oss på Vattenfall Services Ledningar Borås. Med fokus på säkerhet erbjuder vi marknadens fördelaktigaste lösningar för service och underhåll av elanläggningar som gör våra kunders investeringar lönsamma.
 
Ditt roll som Projektledare

Rollerna som Projektledare innebär ett brett ansvar där du ser till att uppdrag och projekt levereras på ett effektivt och ekonomisk fördelaktigt sätt samt uppfyller kundens förväntningar och avtalade SLA (Service Level Agreement). Det innebär kundkontakter, planering, styrning, ledning och uppföljning av uppdrag och projekt enligt kundavtal.
 
Du vill ha ett självständigt och utvecklande arbete med kunden i fokus där du leder och planerar kunduppdrag och projekt. Arbetsuppgifterna innebär ansvar för resurssamordning av beredare/tekniker/montörer och underentreprenörer – alltid med säkerhet, miljö och ekonomi i åtanke.
 
Dina kvalifikationer som Projektledare

• Vi söker dig som har teknisk utbildning på gymnasienivå, gärna inom elkraft.

• Du har flera års arbetslivserfarenhet av projektledning eller likande.

• Stor vana att följa upp projekt ur ett ekonomiskt perspektiv

• Erfarenhet av att arbetsleda tekniker och underleverantörer för att skapa nytta för kund

• Du är en van IT användare och har lätt för att sätta dig in i olika IT system. Du talar och skriver svenska obehindrat, gärna också engelska.

• Strukturerad och mycket god administrativ förmåga.

• Stresstålig samt visar på god förmåga att ha många bollar i luften samtidigt.

• Du har erfarenheter från entreprenadbranschen

Vi uppskattar om du har genomgått branschspecifika utbildningar såsom ESA, Heta arbeten och Hjärt- och lungräddning. Körkort B är ett krav.

Meriterande är om du har kunskaper om EBR koder.
 
För att lyckas som Projektledare hos oss behöver du tycka om att leda projekt med ett flertal resurser och flera projekt pågående samtidigt. Du har en förmåga att driva ditt arbete framåt på ett självständigt vis, samtidigt som du är duktig på att löpande kommunicera tydligt med kollegor och kunder. Vi tror att du är en person som är strukturerad, samarbetar väl, har ett affärssinne, ser alternativa lösningar och handlar i enlighet med mål och riktlinjer. Du har också ett uttalat säkerhetstänk.
 
Vattenfall Services använder IT-stöd och olika system för till exempel ärendehantering, planering, felsökning, rapportering och dokumentation, god IT-vana är därför viktigt samt goda kunskaper i svenska och gärna också engelska.
 
Vattenfall erbjuder dig ett innehållsrikt arbete med varierade arbetsuppgifter som ger dig utveckling både som individ och tillsammans i gruppen. Även fortsatta karriärmöjligheter inom hela Vattenfall finns naturligtvis.
 
Placeringsort: Borås
 
Övrig information

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Rekryterande chef Viktoria Fattahiyeh Nord viktoria.fattahiyehnord@vattenfall.com, 0722-319071. Vid frågor om själva rekryteringsprocessen, kontakta Rekryterare teri-anne.brink@vattenfall.com
 
Fackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.
 
Låter det här som en tjänst för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 09:e januari 2022. Då vi tillämpar löpande urval kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag.
 
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Denna tjänst är säkerhetsklassad, säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
 
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
 
Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt över 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer på www.vattenfallservices.se
  
Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna!

Linkedin: Vattenfall Services Nordic AB

Instagram: vattenfallservices

Location: Borås

Dela detta jobb

Projektledare (Vattenfall Services) Borås

Vattenfall AB