itjobb.se

Vill du vara en del av att projektera och konstruera framtidens infrastruktur i Göteborg i takt med stadens expansiva utveckling?

Göteborg Energi befinner sig i ett spännande och expansivt läge. Under 2020 öppnar vi upp vår nya enhet Distribution Projekt Projektera, dit vi nu söker projektörer med erfarenhet inom fjärrvärme.

I uppdraget som projektör blir du en viktig länk i arbetet med att anpassa infrastrukturens fjärrvärme-, gas-, kyla- och signalkabelelnät efter stadens utveckling. Du kommer att arbeta med att projektera alla typer av nät. I arbetet ingår, förutom projektering och att utföra konstruktionsberäkningar, att upprätta kalkyler, skaffa erforderliga tillstånd och samordna de interna och externa delar som behövs vid projekteringen. Du kommer att utföra tekniska utredningar och analyser, samt ta fram förfrågningsunderlag.

Som projektör erbjuds du ett socialt och varierande arbete där hela Göteborg är ditt arbetsfält. Markägare, kunder och myndigheter blir viktiga kontaktytor för att kunna bedöma olika handlingsalternativ beträffande utformning av distributionsnätet. Du kommer att ha ett tätt samarbete med våra egna projektledare, byggledare och driftpersonal. För att vi ska kunna möta stadens utvecklingsbehov är det viktigt att följa den tekniska utvecklingen inom verksamhetsområdet. Därav kommer du även att vara delaktig i att utveckla och förbättra arbetsmetoder och rutiner inom projektering.

Kompetenskrav:
Arbetet innebär mycket kontakter med kunder och andra intressenter, därför är det viktigt att vara marknadsorienterad och ha kundkänsla. Vi tror att du som söker är en god kommunikatör och problemlösare. Du är praktiskt lagd, relationsskapande och trivs med att vara ute i fält. Värdefulla personliga egenskaper är analytisk förmåga och att kunna vara kreativ och nytänkande när så behövs. Du bör också trivas med och ha förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Vi ser gärna att du innehar en utbildning som högskoleingenjör med inriktning mot samhällsbyggnadsteknik, maskinteknik, väg och vatten, alternativt har du en likvärdig utbildning. Du har tidigare erfarenhet av projektering inom framförallt fjärrvärme. Önskvärt är att du har kunskaper och erfarenheter av CAD och har AMA-kunskap. Meriterande är erfarenhet av beräkningsprogram som t.ex. Caepipe eller Rohr2.

Göteborg Energi arbetar hållbart i alla led och använder därför främst kollektivtrafik eller cykel när vi reser. För den här tjänsten är det dock inte alltid möjligt, därför behöver du ha körkort (B). Eftersom koncernspråket, alla lagtexter och standarder samt vår dokumentation är på svenska behöver du kunna hantera svenska språket väl, i både tal och skrift.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst och är placerad på enheten Distribution Projekt Projektera, DPP. Enheten är en viktig funktion i arbetet med att effektivisera verksamhetens projektering gällande FV, FK, GAS och signalkabel. Enheten DPP erbjuder tjänsten Projektör där du får möjlighet att vara med från uppstart och utforma arbetet och enheten efter verksamhetens mål och uppgifter. En trivsam och utvecklande arbetsplats som uppmuntrar till engagemang och innovativa idéer. Din chef blir Hillevi Rubendahl.

- För mig som chef är det viktigt att vara närvarande och samtidigt synliggöra mina medarbetare. Jag vill att mina medarbetare skall ha möjlighet att utvecklas och få de förutsättningar som behövs för att kunna prestera till sin fulla potential. De ska ha ett eget driv till att vilja förbättra verksamheten och samtidigt bidra till en positiv atmosfär där alla arbetar tillsammans och hjälper varandra.

Vill du veta mer om Hillevi är du välkommen att läsa mer i hennes profil på Linkedin.

i arbetar för en jämn fördelning av kvinnor och män och ser gärna en spridning i etnisk och kulturell bakgrund hos personalen. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

Välkommen med din ansökan! 

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Arbetsplats/placeringsort:
Göteborg

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag:
2020-06-07

Kontaktpersoner
Hillevi Rubendahl
tfn: +46 031-626161

SACO Helena Grunditz, ordförande
tfn: 031-626523

Vision Ulf Berndtsson, ordförande
tfn: 031-626100

Projektör Fjärrvärme

Företag Göteborg Energi
Ort
Kategorier
Utgår

2020-06-07

Ansök nu

Dela detta jobb