itjobb.se

QA/RA LEAD, MEDTECH!

Företag i3tex
Ort
Utgår

2021-10-29

Ansök nu

QA/RA LEAD, MEDTECH!

Vill du vara med och utveckla framtidens produkter för en bättre värld utifrån ett regulatoriskt perspektiv? Fortsätt att läsa.

Medicinteknikindustrin är en innovativ och utvecklingsintensiv bransch och står i fokus hos oss på i3tex! Vi drivs av att, tillsammans med våra kunder, utveckla teknik och produkter som gör skillnad och har bland annat varit med och utvecklat avancerade sårvårdsprodukter, andningshjälpmedel, implantat, urologi och strålbehandling.  

Nu söker vi dig som vill bidra till och vara en drivande kraft i vår fortsatta QA/RA-satsning med fokus på Medicinteknisk produktutveckling.

På i3tex bygger vi nu ett starkt lag bestående av QA/RA-konsulter med mycket god kännedom om de regulatoriska kraven och standarderna inom medicinteknik. Med erfarenheter av bl.a. MDD/MDR, IVDD/IVDR, ISO13485 för kvalitetssäkring av medicintekniska produkter (HW/SW) guidar och agera vi rådgivare åt våra kunder, vilka idag sträcker sig från start-up bolag till stora internationella koncernen. Vi söker nu dig med bred erfarenhet inom området med intresse för en koordinerande roll vid sidan av dina kundorienterade QA/RA-projekt, som utförs såväl på i3tex kontor som ute hos kund. 

Förutom gedigen kompetens inom ovan nämnda områden har du även:

  • Bred erfarenhet från de olika faserna inom produktutvecklingsprocessen, och vet vad som behöver göras för att lansera en produkt på marknaden.

  • Projektledarerfarenhet.

  • Erfarenhet av teknisk dokumentation och projektgranskning med avseende på rådande standarder och regelverk.

  • Erfarenhet inom medicinteknisk produktutveckling.

  • Akademisk högskoleexamen alternativt motsvarande kompetens som kan ersättas med arbetslivserfarenhet inom området.

  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift, är ett krav.

Rollen som QA/RA Lead innebära många kontakter både internt och externt, vilket ställer höga krav på struktur, samarbetsförmåga och flexibilitet.

OM OSS

i3tex är ett visions- och värderingsstyrt tekniskt konsultbolag inom produktutveckling och tillsammans med våra kunder utvecklar vi framtidens produkter för en bättre värld. Vi tror på en stark företagskultur, att hjälpa varandra att lyckas och att ha roligt tillsammans! Idag är vi 170 medarbetare fördelat på 6 kontor runtom i Sverige. Våra kunder återfinns inom Automotive, Medical Technology, IT & Digital Solutions, Aerospace och Industry. De tre i:en i i3tex står for Innovate, Implement, Improve!

Vill du ställa frågor om tjänsten eller om oss som företag kan du kontakta affärs- och medarbetaransvarig Anna Axelsson och har du fackliga frågor kan du kontakta någon av våra fackliga representanter via växeln 031-589700.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt 

Anna Axelsson, 0700-889705

 

Dela detta jobb

QA/RA LEAD, MEDTECH!

i3tex