itjobb.se

logga

Qlik Sense-utvecklare

Ort
Utgår

2021-12-31

Ansök nu

Qlik Sense-utvecklare

B3 Indes hjälper stora och små kunder att vara datadrivna. Vi väver ihop kompetens inom Advanced Analytics, Business Intelligence och affärsförståelse för att kunna skapa verklig nytta i våra kunders verksamheter. 

Vi söker nu flera Qlik Sense-utvecklare för såväl team-leveranser mot kund som för individuella experter. Vi ser positivt på att du även har arbetat med QlikView och andra BI-mjukvaror.

B3 Indes ambition är att växa organiskt med tio-femton personer under det närmsta året. Med en stark koncern i ryggen vill vi etablera oss som en uppstickare på marknaden med ett starkt erbjudande för att ta position inom datadrivet beslutsfattande.

I din roll som QlikSense-utvecklare hos oss kommer du att arbeta i spännande kunduppdrag med att designa, modellera, visualisera data från många olika strukturerade- och ostrukturerade datakällor. Du har förmågan att arbeta självständigt och noggrant med QlikSense och QlikView, både som utvecklare och administratör. Kunden är i fokus och du har erfarenhet av att framgångsrikt driva lösningar i mål tillsammans med olika typer av kunder i olika branscher.

Göteborg-kontor 118.jpg

Vi ser gärna att du har relevant högskoleutbildning eller någon specialinriktad utbildning inom området, samt några års erfarenhet av att arbeta som utvecklare inom QlikSense. Har du dessutom kunskap och förståelse av R, python, java-script och/eller HTML så är det ett plus. Vi vill även att du är intresserad av affärslogiken i våra kunders verksamheter, då det ofta är en nyckel i riktigt bra leveranser.

Vidare bör du ha vana av att arbeta med kunder och kravställare. Du skall behärska affärsmässig svenska och engelska i både tal och skrift. Du behöver även vara en god kommunikatör och en lagspelare som kan hantera många kontaktytor samt ha god förmåga att arbeta både självständigt och i grupp.

Arbetsuppgifterna ställer krav på att du är proaktiv och har ett serviceinriktat och positivt förhållningssätt till verksamhet, kollegor, chefer och andra som berörs. Du måste vara nyfiken och vilja utvecklas inom ditt kompetensområde. Vi ser vidare att du har personlig drivkraft samt är van vid att proaktivt lösa problem och införskaffa relevant information eller kunskap när det behövs. Du är ansvarstagande, engagerad och strukturerad med starkt driv. Sammanfattningsvis är detta en möjlighet för dig som har minst tre års erfarenhet av utveckling i Qlik Sense. Du skall dessutom känna dig bekväm med ett flertal av nedanstående teknologier:

Developer skills:

  • Qlikview  – dashboards och rapporter 

  • Qlik NPrinting

  • SQL-utveckling/kodning

  • Snowflake

  • Informationsmodellering

  • Dimensionsmodellering 

Admin skills:

  • Qlik Sense Server

Meriterande:

  • Qlikview/Qliksense

  • Google Looker

  • R, Python, Java

Du sätter stort fokus på dialogen med kund men är även intresserad av att engagera dig i att utveckla B3 Indes till att bli en ännu bättre arbetsplats.

Under Corona-pandemin finns det möjlighet att välja att arbeta från kontoret eller hemmet. Vi minimerar resandet så långt det är möjligt men erbjuder kontorsmiljö med stimulerande kollegor för de som så önskar. Vi genomför de flesta möten över videolänk men ses och håller lite avstånd fysiskt när det är lämpligt. I princip samtliga kunder är förstående för distansarbete så länge pandemin pågår.

Läs mer om B3 Indes här.

Klicka på ansökan eller tveka inte att kontakta Kasper Aase på telefonnummer: 0708-532299 eller email: kasper.aase@b3.se

Platser

Göteborg, Malmö, Stockholm och Sundsvall

Dela detta jobb

logga
Qlik Sense-utvecklare

B3 Consulting Group