itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Qlik Sense-utvecklare

Ort
Utgår

2022-12-29

Ansök nu

Qlik Sense-utvecklare

Vi ser gärna att du har relevant högskoleutbildning eller någon specialinriktad utbildning inom området, samt några års erfarenhet av att arbeta som utvecklare inom QlikSense. Har du dessutom kunskap och förståelse av R, python, java-script och/eller HTML så är det ett plus. Vi vill även att du är intresserad av affärslogiken i våra kunders verksamheter, då det ofta är en nyckel i riktigt bra leveranser.

Vidare bör du ha vana av att arbeta med kunder och kravställare. Du skall behärska affärsmässig svenska och engelska i både tal och skrift. Du behöver även vara en god kommunikatör och en lagspelare som kan hantera många kontaktytor samt ha god förmåga att arbeta både självständigt och i grupp.

Arbetsuppgifterna ställer krav på att du är proaktiv och har ett serviceinriktat och positivt förhållningssätt till verksamhet, kollegor, chefer och andra som berörs. Du måste vara nyfiken och vilja utvecklas inom ditt kompetensområde. Vi ser vidare att du har personlig drivkraft samt är van vid att proaktivt lösa problem och införskaffa relevant information eller kunskap när det behövs. Du är ansvarstagande, engagerad och strukturerad med starkt driv. Sammanfattningsvis är detta en möjlighet för dig som har minst tre års erfarenhet av utveckling i Qlik Sense. Du skall dessutom känna dig bekväm med ett flertal av nedanstående teknologier:

Developer skills:

  • Qlikview  – dashboards och rapporter 
  • Qlik NPrinting
  • SQL-utveckling/kodning
  • Snowflake
  • Informationsmodellering
  • Dimensionsmodellering 

Admin skills:

  • Qlik Sense Server

Meriterande:

  • Qlikview/Qliksense
  • Google Looker
  • R, Python, Java

Du sätter stort fokus på dialogen med kund men är även intresserad av att engagera dig i att utveckla B3 Indes till att bli en ännu bättre arbetsplats.

Under Corona-pandemin finns det möjlighet att välja att arbeta från kontoret eller hemmet. Vi minimerar resandet så långt det är möjligt men erbjuder kontorsmiljö med stimulerande kollegor för de som så önskar. Vi genomför de flesta möten över videolänk men ses och håller lite avstånd fysiskt när det är lämpligt. I princip samtliga kunder är förstående för distansarbete så länge pandemin pågår.

Läs mer om B3 Indes här.

Klicka på ansökan eller tveka inte att kontakta Kasper Aase på telefonnummer: 0708-532299 eller email: kasper.aase@b3.se

 

 

Dela detta jobb

logga
Qlik Sense-utvecklare

B3 Consulting Group