itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

RÅDGIVARE

Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-19

Ansök nu

RÅDGIVARE

Är du en person som tenderar att tävla i allt du gör samtidigt som du vill vara en del av ett lag som firar gemensamma resultat? Hos oss får du inte bara möjlighet att omge dig med andra idrottsnördar (d.v.s. kunder och kollegor), du får även nytta av din vinnarskalle.


Om SportAdmin

Sedan 2005 har vi strävat efter att förenkla, digitalisera och automatisera administrationen för alla ideellt arbetande hjältar i föreningsvärlden. Vårt affärssystem hjälper idag mer än 1300 föreningar och 2 miljoner föreningsmedlemmar i Sverige. Vår kärlek till idrotten genomsyrar allt vi gör och vi jobbar ständigt utifrån devisen att vi ska vara föreningens bästa vän. Som ett kvitto på att vi gör ett bra jobb och att våra produkter och tjänster gör skillnad har vi nu tilldelats utmärkelsen DI Gasellföretag 3 år i rad.

Din roll

Som Rådgivare hos oss fyller du en viktig roll i vår fortsatta expansion. Det är du och dina kolleger i rådgivningsteamet som ansvarar för hela försäljningsprocessen, från första kontakt till att skriva avtal. Då varje idrottsförening tillika potentiell kund är unik sett till förutsättningar och behov, så kommer din analyseringsförmåga vara en viktig faktor för att se var vi kan skapa värde och nya affärsmöjligheter.

Då våra potentiella kunder finns utspridda över hela landet sker demonstrationerna av systemet såväl online som på plats ute hos idrottsföreningarna.

Vi erbjuder

Även om vi arbetar hårt i veckorna så ser vi samtidigt till att ha riktigt roligt. Vi anser att om någon av våra anställda har söndagsångest så har vi som företag misslyckats. Vi tror att kreativiteten och slutresultatet blir avsevärt bättre om man varje söndag längtar efter att komma in på kontoret nästkommande dag. Seriöst, noggrant och professionellt – självklart, men det ska vara roligt det vi gör, på så sätt kan vi vara innovativa och engagerade till den grad som behövs för att kunna uppnå våra högt ställda mål och visioner.

Vi åberopar en stor frihet till alla anställda. Varför? För att vi tror att det är det effektivaste sättet för att individer ska växa och utvecklas. Simple as that. Det ligger i vårt DNA att ha korta beslutsvägar. One-man-show existerar inte här. Vi är lagspelare. Gränser mellan avdelningar och roller är utsuddade. Med andra ord, att ställa upp för våra kollegor är en självklarhet.

Vi är resultatdrivna och tävlingsinriktade, vilket är nödvändigt då vi är mitt uppe i att transformera, digitalisera och automatisera en hel bransch. Vi behöver hela tiden utmana oss själva för att kunna lösa framtidens problem som ingen ens har gett sig in på att lösa.

Besök vår karriärssida för att läsa mer om hur det är att jobba hos oss. https://career.sportadmin.se/

Din Profil

Som du troligtvis redan förstått söker vi dig som vill vara en av många stjärnor i ett redan stjärnspäckat lag. Du brinner för försäljning, idrott i stort och föreningslivet specifikt. Du tillhör det absoluta elitskiktet vad det gäller att bygga relationer och förtroende men du förstår också att det krävs mer än sociala färdigheter för att få en affär i mål. Du har en stark egen motor och en god portion tålamod. Du är analytisk och noggrann – att komma väl förberedd och påläst till ett möte är lika självklart för dig som att kämpa tills slutsignalen ljudit. Stort plus om du;

  • Har en stark koppling till idrott/föreningslivet

  • Har några års erfarenhet av försäljning – gärna värdeskapande/komplex försäljning

  • Eftergymnasial utbildning

Vidare ser vi det som starkt meriterande om du har en förståelse för förenings-/företagsekonomi och kan analysera/tolka en balansrapport (omsättning, flöden, nyckeltal o.s.v.) för att på så sätt bättre kunna beskriva hur vår produkt kan spara tid och pengar för föreningen.

Dela detta jobb

logga
RÅDGIVARE

Roi Rekrytering Sverige AB