itjobb.se

React Utvecklare till Uptive

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-10-19

Ansök nu

React Utvecklare till Uptive

Skulle du beskriva dig som överdrivet intresserad av systemutveckling och användarupplevelse? Härligt! Då är du en typisk "Uptivian". Är du dessutom en frontend-utvecklare som har siktet inställt på att bli fullstack? Känn dig träffad, Uptive efterfrågar just dig! Här får du jobba i ett företag som fokuserar på din kompetens och ser till ditt personliga varumärke. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Mitt på Lindholmen i ljusa härliga lokaler hittar du Uptive. När du ringer på dörren möts du av ett leende och ett varmt välkomnande. På Uptive Göteborg arbetar idag cirka 20 stycken utvecklare och UX designers. Uptive vill att du som har drivet och engagemanget att bli bäst i Göteborg tar chansen att bli en del av Uptives fantastiska team.

På Uptive vill man vara engagerade, intresserade och professionella i samarbetet mot sina kunder. Du uppmuntras att utveckla dig själv och dina medarbetare. Detta kan ske i form av att du håller intressanta workshops och bidrar med din kunskap eller deltar i ett av Uptives tuffa Hackatons. Oavsett form så vill Uptive att du delar med dig av dina unika styrkor och alltid strävar efter att utveckla dig själv och dina kollegor. Uptive tror på att ett systematiskt kunskapsutbyte skapar framgångsrika konsulter! Filosofin är att ha konsulten i centrum och dessutom erbjuda dig som konsult utrymme och rätt resurser, det är på detta sätt som du kommer att bli bäst!

I rollen som utvecklare på Uptive kommer du att arbeta med spännande uppdrag där du som en Uptivian kommer att få vara med på roliga event, resa med på den årliga resan till Alperna samt kick-starta dina somrar tillsammans med dina kollegor på en resa tillsammans. Som konsult hos Uptive har du alltid ditt lag med dig i ryggen som stöttar dig genom alla utmaningar som kan komma med rollen.

Ta dig gärna en titt på Uptives Instagramkonto och skapa dig en uppfattning om hur det är att arbeta som konsult hos Uptive.

Instagram: https://www.instagram.com/teamuptive/

Som react utvecklare har du redan idag ett spännande projekt som ligger och väntar på dig! Som konsult på Uptive kommer du att göra skillnad hos dina kunder. Du kommer att strukturera, konsultera och effektivisera det befintliga utvecklarteamets arbete och utveckla dina programmeringskunskaper under resans gång. Framåt har rollen som konsult inga gränser, det kommer ständigt in nya spännande uppdrag, som exempel otroligt häftiga VR och AR projekt!

Vill du läsa mer om de spännande projekt som Uptive har på gång, klicka dig vidare här:

  • http://uptive.se
  • http://mixtive.com

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har viljan och engagemanget att bli bäst! Du har ett stort intresse för att lära dig och vill påverka din egen utveckling. Att vara en Uptivian är att våga vara konsultativ mot dina kunder, passionerad gällande programmering samt att vara en driven lagspelare!

Vi söker dig som

Har en högskoleexamen inom IT alternativt likvärdig arbetslivserfarenhet

  • Goda kunskaper inom React

Som person är du nyfiken på ny kunskap och nya kunder. Vi ser att du har en hög affärsmässighet och ett starkt driv!

Övrig information

  • Start: Enligt överenskommelse

  • Omfattning: Heltid, 8-17

  • Placering: Göteborg, Lindholmen

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Uptives önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work

Information om företaget

Uptive

Dela detta jobb

React Utvecklare till Uptive

Academic Work