itjobb.se

Redo för nästa steg som servicetekniker?

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2020-04-11

Ansök nu

Redo för nästa steg som servicetekniker?

Är du intresserad av nätverk och drift? Vill du ha en teknisk roll och arbeta konsultativt mot kunder? Går du igång på att få fria tyglar och är självgående, samtidigt som du är flexibel och tar ansvar för uppgiften? Då tror vi att detta arbete passar dig perfekt!

Om tjänsten

Academic Work söker för Opens räkning en Service Technician till deras kontor på Lindholmen, Göteborg. Open är ett företag som erbjuder lösningar för Point of Sale (POS)-system inriktat mot restaurangbranschen. Tjänsterna utvecklas för PC, mobil och terminaler. Här jobbar du nära både kunder och produkter där vägen från idé till genomförande är kort. Kundlistan är imponerande - Open har bland annat avtal med TOSO, Paddan, MR.P, Cherry, Hemglass & Bar Himmel.

Personalstyrkan i bolaget har på ett fåtal år dubblerats med tydliga mål att fortsätta expandera och det är här du kommer in! Detta innebär att din roll blir betydelsefull för verksamhetens framtida utveckling i Göteborgsregionen.

Arbetsuppgifter

Som Service Technician kommer du följa hela affären – från möte med kund till färdig slutleverans. Du kommer ofta in som teknisk expert i slutet av försäljningscykeln och tar där vid för att slutföra leveransen. Här handlar det om att omvandla kundens behov till verklighet genom att förstå deras verksamhet, hur restaurangens kunder handlar, och förstå betalmönster. Majoriteten av din tid kommer gå till kunddialogen i hela processen, där du kommer att rådgiva kunden, installera och konfigurera mjukvaran samt följa upp med kunden efter att arbetet är klart och eventuellt göra justeringar. För att snabbt kunna rycka ut till kunder så ingår även beredskap i rollen.

Du kommer till exempel att:

 • Delta i kundmöten tillsammans med säljare

 • Konsultera kunden om vilka lösningar du tror är bäst för just dem

 • Installera kassa- och betalterminaler

 • Konfigurera mjukvara till kassasystemen

 • Arbeta med 1st och 2nd-line support mot befintliga kunder

Vid anställningsstart kommer du att till en början få följa med en mer senior kollega för att framåt självständigt kunna åka ut till kunder på egen hand. Du kommer också att arbeta in house på kontoret på Lindholmen för att lära känna bolaget, fler kollegor, produkten och kulturen. Tanken är att du på sikt ska specialisera dig och bli riktigt vass på någon av deras 10 produkter för att kunna bistå med djupgående kunskap. Du kommer till en början ha en hyrbil som tjänstebil och när du är varm i kläderna kommer du få en egen tjänstebil.

Vi söker dig som

 • Har god kunskap inom nätverk genom relevant arbetslivserfarenhet eller motsvarande
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och är bekväm att kommunicera på engelska
 • Har B-körkort

Det är meriterande om du tidigare har arbetet inom restaurangbranschen.

Som person har du ett gediget IT-intresse som du kombinerar med en kommunikativ förmåga när det kommer till att förklara problem och lösningar. Du är pedagogisk! Det är till dig vänner och familj vänder sig när de stöter på problem och du tycker om att arbeta lösningsorienterat och söker gärna dina svar i olika kanaler. Du kommer agera teknisk expert i kundmöten och leveranser vilket ställer krav på att du har ett visst mått av pondus och skinn på näsan. Att du arbetar på ett strukturerat och självgående sätt är även avgörande för att du ska lyckas i ditt arbete.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid, långsiktigt som konsult via Academic Work

 • Placering: On-site hos kunder i Göteborg och in-house på Opens kontor på Lindholmen

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Opens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Information om företaget

Open är en privatägd bolagsgrupp som tillhandahåller helhetslösningar för kassa- och betalningssystem. De arbetar som helhetsleverantör och med egenutvecklade programvaror. Bolagsgruppen är verksam i hela Norden. Läs gärna mer om företaget på deras hemsida.

Dela detta jobb

Redo för nästa steg som servicetekniker?

Academic Work