itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Rekryterande konsultchef

Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-04

Ansök nu

Rekryterande konsultchef

Dina arbetsuppgifter

Som rekryterande konsultchef kommer du att arbeta med alla delar av rekryteringsprocessen med störst fokus på att bygga din egen gruppering med hjälp av kravprofiler, intervjuer, skriva annonser, searcha tillsammans med rekryterare, återkoppla till kund och följa upp dina konsulter med allt vad det innebär.

Du blir en otroligt viktig del av teamet som tillsammans förser våra kunder med IT-konsulter. Göteborgskontoret är ett mindre kontor där vi jobbar extra tätt och hjälps åt i alla sammanhang, vare sig det är events med kunder, aktiviteter med konsulter eller bara hjälpas åt internt. Det är därför viktigt att du är bekväm med att jobba i en mindre grupp, då du kommer att vara med och påverka och forma oss på Centric i Väst.

Din profil och kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av IT; det är en grundförutsättning för att du ska passa för rollen. Du kanske kommer från en liknande roll, eller så är du redo för att ta ett nytt kliv mot personalansvar.

På Centric arbetar vi teambaserat och beslutsvägarna är korta så vi ser gärna att du är en ödmjuk och resultatinriktad lagspelare som gillar utmaningar och har en positiv energi. Du uppskattar en snabbrörlig och affärsinriktad företagskultur samt tycker om att överträffa förväntningarna hos dem som du kommer i kontakt med. Du är bra på att uttrycka dig muntligt och skriftligt och har ett bra sinne för struktur. Det är också viktigt att du har god människokännedom och ett intresse för att träffa nya människor.

Du har körkort.

Det är meriterande att ha en examen från universitet eller högskola - gärna med inriktning IT/Teknik eller om du har arbetat i en IT-relaterad säljande roll, alternativt inom IT-rekrytering.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad vi erbjuder

Centric befinner sig på en tillväxtresa och vi hoppas att du tillsammans med oss vill vara med och utforma den. Vi bidrar med kontinuerlig kompetensutveckling och du kommer att trivas om du har ett sinne för humor. Vi sitter i nya lokaler på Lindholmspiren med utsikt över havet. Du tar dig lätt till och från arbetet med buss, bil eller båt. Vi är både professionella och personliga i våra relationer. Vi tillämpar flexibel arbetstid och arbetsplats samt har en genomtänkt onboardingprocess för att du ska få den bästa förutsättningen till att få en bra start hos oss.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Förutom att du kommer bli en del av vårt grymma team i Göteborg kommer du också att ha kollegor i Linköping, Malmö, Stockholm och Norge. Centric Professionals AB ingår i den holländska Centrickoncernen som är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med ca 4500 anställda i Europa.

Känner du att det är dags för en ny utmaning? Kontakta oss redan idag! Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts när vi har hittat rätt person.

Dela detta jobb

Logga
Rekryterande konsultchef

Centric Professionals AB