itjobb.se

Logo

Researcher/IT-Recruiter till spännande retailföretag

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2018-09-02

Ansök nu

Researcher/IT-Recruiter till spännande retailföretag

Arbetsbeskrivning:
Just nu söker vi en Researcher/IT-Recruiter till ett spännande retailföretag i Stockholm. I rollen som Researcher/IT-Rekryterare hos vår kund kommer du att tillhöra HR-avdelningen där de huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer vara att assistera rekryterare i hela rekryteringsprocessen och att arbeta med research av IT-tjänster i både LinkedIn och Taleo.

I rollen som Researcher/IT-Recruiter ingår även följande arbetsuppgifter:

  • Stöttning i processen kring att skapa kravprofiler och publicera annonser.
  • Arbeta och selektera kandidater i urval.
  • Genomföra telefonintervjuer.
  • Genomföra referenstagning.
  • Arbeta med övrig personaladministration.

Vem är du?
Vi söker dig med förståelse och intresse för IT och som har erfarenhet av research av IT-profiler genom LinkedIn. Du har erfarenhet av urval, telefonintervjuer och referenstagning. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att ha genomfört intervjuer. Du kan flytande svenska och engelska i både tal och skrift.

Du är en person som brinner för administration och människor och du är van vid att arbeta i en koordinerande roll med högt tempo. Du trivs med att hålla igång flera processer samtidigt. Du är en trygg och relationsskapande person med en positiv och professionell inställning. Du är serviceminded, har en god kommunikativ förmåga och du är hjälpsam mot dina kollegor och kandidater.

Du erbjuds:
Du erbjuds en utmanande och spännande roll hos ett företag med driv och engagemang. Du kommer vara en del av ett team bestående av specialister inom både rekrytering och employer branding. Detta är ett konsultuppdrag på heltid, med start omgående som kommer pågå i ett halvår. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Amanda Rietz på amanda.rietz@jurek.se. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Dela detta jobb

Logo
Researcher/IT-Recruiter till spännande retailföretag

Jurek Bemanning