itjobb.se

logga

RHLS BASIC (LS120)

Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-02

Ansök nu

RHLS BASIC (LS120)

Lär dig i din takt, när du vill

RHLS är en möjlighet att snabbt få kunskap om Red Hats teknologier. Du väljer själv när du kan och vill ta del av utbildningarna.

Kontinuerligt lärande

För effektivt lärande behöver du ta till dig kunskap när det är relevant för ditt jobb och ditt uppdrag. Prenumerationen RHLS gör det möjligt att kontinuerligt uppdatera din kompetens, i just den stund du behöver det och har nytta av den nya kunskapen.

Prenumerationen gör också att du alltid har tillgång till de senaste mjukvaruversionerna med innehåll direkt från källan. Ingen kan leverera bättre information om Red Hats teknologier än Red Hats egna utbildningar med experter som varje dag bygger och implementerar mjukvaran hos företag över hela världen.

Innehållsbeskrivning

  • Förhandsaccess – var först med att utforska utvecklingen i teknologierna, genom kurserna och labbarna, innan de officiellt har släppts.
  • Cloudbaserade labbar – få tillgång till samma labbar som vi gör i klassrummet.
  • Utbildningsvägar – kartlägg din utbildning och dina certifikatmål genom att följa en av de förutbestämda utbildningsvägarna som finns beskrivna på plattformen.
  • E-kursböcker – ladda ner upp till tio e-kursböcker som du kan använda offline.
  • Rapporter – få rapporter om kurser och labbuppdateringar så väl som certifikat för kursavslut.
  • Åtta språk – innehållet i de mest populära kurserna finns översatta till åtta språk: spanska (internationell), brasilianska, portugisiska, franska, italienska, tyska, enkel kinesiska, koreanska och japanska.

Kursutbud

Alla Red Hats kurser som finns som online-kurser är tillgängliga genom prenumerationen RHLS.

Dela detta jobb

logga
RHLS BASIC (LS120)

Lexher - Training Center