itjobb.se

Robotutvecklare

Vill du vara en del av något större?
Vi ägs av våra kunder. Vi delar gator, stränder och torg med våra kunder. Därför drivs vi av att erbjuda trygghet via våra tjänster och att investera i vårt gemensamma samhälle.

Tillsammans är vi starka
Hos oss jobbar vi tillsammans och stärker varandra. På så sätt bidrar du inte bara till din egen utveckling, utan även till gruppen som helhet

Länsförsäkringar Skåne står inför en stor transformation och landskapet för vår affär förändras snabbt. Vi vill fortsätta vara relevanta, personliga och kundens första val! En ny affär behöver utvecklas för att möta våra kunders behov och krav nu och i framtiden. Våra grundpelare i allt vi gör är engagemang, samverkan, utveckling och enkelhet och vi söker därför nu en Robotutvecklare till vårt kontor i Malmö.

Du kommer att:

  • arbeta nära verksamheten med att identifiera, analysera, utveckla och förvalta robotar.

  • ha en central roll i att hålla ihop och driva robotiseringsarbetet inom Länsförsäkringar Skåne och samarbeta nära vårt servicebolag LFAB.

  • arbeta tillsammans med kollegor inom avdelningen Automatisering och IT-utveckling för att realisera vår automatiserings- och digitaliseringsplan

Vem är du?
Du är en robotutvecklare med några års erfarenhet av analys och utveckling av robotar, med ett stort intresse för att växa inom området. Du känner väl till någon av de större plattformarna inom RPA. Det är meriterande om du har arbetat med andra delar av Intelligent Automation som BPM och low-code plattformar. Har du också någon erfarenhet av traditionell systemutveckling och språk som Javascript, C# eller Java är det extra plus. Du har kunskaper inom:

  • UiPath, BluePrism eller Automation Anywhere

  • Processanalys och dokumentation av robotar och robotscript.

Som person är du kundorienterad, strukturerad, problemlösande, prestieglös och detaljorienterad. Du har ett stort intresse för automatisering och Intelligent Automation och håller dig uppdaterad med utvecklingen. Du sätter stort värde på att leverera det du åtagit att göra och trivs med att föreslå förbättringsåtgärder.

Ansökan
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan tiden för ansökan har gått ut. Vi ser därför att du skickar in din ansökan i form av CV och personligt brev så snart som möjligt. Som en del av urvalsprocessen så tillämpar vi två olika test vilka du får skickat till dig direkt efter att du sökt tjänsten.

Vill du veta mer
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta kontakt vår IT-utvecklingsansvarig Björn Robért (076-773 85 61) eller vår CIO Nebojsa Bjelobrk(040-6338047)

Facklig kontaktperson för Forena är Björn Lindwall, tel. 076-773 80 68
Kontakt HR: Kerstin Ericsdotter, kerstin.ericsdotter@lansforsakringar.se

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Robotutvecklare

Länsförsäkringar Skåne