itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

RPA-utvecklare

Ansök nu

RPA-utvecklare

Koncernkontoret, Koncernstab Digitalisering

Vill du vara med och bidra till att skapa Sveriges bästa hälso-och sjukvård och ett hållbart samhälle med tillväxt i hela Västra Götaland? Västra Götalandsregionen är Sveriges största offentliga arbetsgivare med ambitionen att bli Sveriges bästa offentliga arbetsgivare. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västra Götalandsregionens vision ”det goda livet”. På Koncernkontoret arbetar vi dagligen med att göra skillnad för patienter, medarbetare, besökare och invånare.

Nu söker vi en RPA-utvecklare då det satsas mycket på digitalisering inom VGR och att erbjuda nya digitala tjänster! Vi har sedan en tid tillbaka skapat möjligheten att hjälpa våra verksamheter med RPA-lösningar för att snabbt möjliggöra effektivisering och automatisering av processer. Efterfrågan på dessa tjänster ökar och vi behöver nu förstärka med ytterligare kompetens till vårt RPA-team. Ta chansen och sök dig till en av Sveriges största arbetsgivare.

Ditt uppdrag

I rollen som RPA-utvecklare kommer du att arbeta med utveckling i vår plattform UiPath. Arbetet omfattar processanalys, där du hjälper verksamheten att hitta processer att automatisera och kartlägga, samt design, test och driftsättning. Även förvaltning av befintliga processautomationer ingår i rollen. Eftersom området är relativt nytt ser vi att omvärldsbevakning är en viktig del i arbetet för att kunna forma VGR:s framtida arbete med RPA och det finns stora möjligheter att vara med och utveckla våra interna processer och rutiner.

Vad kan vi erbjuda dig?

Du blir en del av en organisation som ständigt strävar efter att vara i framkant av tekniken.    
Som en av Sveriges största IT-organisationer finns goda utvecklingsmöjligheter och du erbjuds ett arbete nära våra verksamheter med varierande uppgifter där du får en möjlighet att vara med och förändra. Du får även möjlighet att, via etablerade nätverk, följa RPA-utvecklingen både regionalt och nationellt!

Västra Götalandsregionen erbjuder flexibla arbetsformer utifrån verksamhetens förutsättningar och det finns möjlighet att kombinera arbete från våra kontor och på distans.

Västra Götalandsregionen erbjuder flexibla arbetsformer utifrån verksamhetens förutsättningar och det finns möjlighet att kombinera arbete från våra kontor och på distans.

För att lyckas i rollen behöver du:

För att kunna driva frågeställningar ur både ett verksamhets- och ett IT-perspektiv behöver du vara bred i din kompetens. Du bör också ha relevant högskoleutbildning inom IT eller likvärdigt samt något eller några års erfarenhet av arbete med RPA-utveckling. Du har också troligen erfarenhet av annan systemutveckling. Du är en effektiv problemlösare med gott självledarskap. Det är viktigt att du både är en lagspelare med god samarbetsförmåga samt kan agera självständigt. Du bör också trivas med att ha kontinuerlig kontakt med våra kunder och andra delar av vår organisation.

Det är viktigt för oss att du kan arbeta utifrån vår värdegrund:

  • Tillsammans gör vi varandra framgångsrika.

  • Vi lyssnar in. Vi lyssnar av.

  • Feedback bidrar till vår utveckling.

Övrigt
Som en av Sveriges största arbetsgivare kan vi erbjuda rätt person goda karriär- och utvecklingsmöjligheter.

Vi eftersträvar jämlikhet för alla medarbetare, att de trivs på arbetsplatsen och värnar om en god balans mellan arbetsliv och privatliv.

Läs om våra förmåner och om vår verksamhet .

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.

Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken www.vgregion.se/introduktion

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Dela detta jobb

RPA-utvecklare

Västra Götalandsregionen IT