itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Säkerhetsarkitekt inom Microsoft Cloud

Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-10

Ansök nu

Säkerhetsarkitekt inom Microsoft Cloud

Vi söker en säkerhetsarkitekt inom Microsoft Cloud

… som har erfarenhet av tjänster såsom AIP, Defender, EMS och Sentinel. Vi på B3 Cloud jobbar idag i större miljöer med såväl migreringar som i drift och förvaltning.

Vi ser gärna sökande med motsvarande erfarenheter och certifieringar inom Microsoft säkerhetsportfölj.

Som arkitekt ansvarar du för att definiera, planera och utveckla tekniska lösningar i våra projekt. Du kommer också att kunna agera rådgivare för våra kunder i deras arbete med den moderna arbetsplatsen. Du blir en del av vårt interna kompetensnätverk inom Microsofts teknologier där du har möjlighet att bli expert. För att du ska trivas och bli framgångsrik i ditt arbete är det viktigt att du är driven och utåtriktad i din kontakt med kunder och kollegor. Du har lätt att lära dig nya saker och håller dig informerad om ny teknik och nya metoder inom vårt område.

 Hos oss får du chansen att utvecklas
Konsultyrket kan vara utmanande, även för den som är erfaren och rutinerad. Därför arbetar vi målmedvetet med att skapa en bra atmosfär där kollegorna hjälper och lyfter varandra. Här får du som medarbetare stor frihet vad gäller tid, uppdragsinriktning och kompetensutveckling, för att du skall ha de bästa förutsättningarna att må bra och göra ett bra jobb. För oss är det viktigt med en stark och levande företagskultur som inte bara bjuder på utmaningar, utveckling och uppmuntran, utan även bidrar med viktiga sociala mervärden och där hälsa och välmående är en betydande del av gemenskapen

Dela detta jobb

logga
Säkerhetsarkitekt inom Microsoft Cloud

B3 Consulting Group