itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Säkerhetskonsult inom Microsofts produktportfölj

Ort
Utgår

2022-10-06

Ansök nu

Säkerhetskonsult inom Microsofts produktportfölj

Har du passion för säkerhet och vill jobba inom Microsoftplattformen?

Bra, för de som jobbar i vårt team kommer att få alla förutsättningar att lyckas inom Microsoft säkerhet och compliance.

B3 har idag fler än 100 personer som jobbar inom Microsofts plattform och behöver nu stärka upp inom området säkerhet. B3s nära samarbete med Microsoft kommer att du kommer att utvecklas till en av de främsta i branschen inom det glödheta området informations- och IT-säkerhet.

Vi vill träffa dig som jobbat några år med Microsoft 365 eller Azure, och eller har en gedigen bakgrund inom compliance och informationssäkerhet. Du kommer att som specialistkonsult hos oss få möjlighet att jobba med några av Sveriges mest spännande kunder och komplexa miljöer.

Nyfiken? Klicka på ansökan eller tveka inte att kontakta Jonny Mattes på telefonnummer: 070-3150825 eller email: jonny.mattes@b3.se

Kort om oss: Ett av Europas bästa bolag enligt Great Place to Work 2021, Finalist i årets friskaste bolag 2021, Utsett till ett av Sveriges karriärbolag 2022. Stor fokus på inkludering, jämställdhet och medarbetares välmående. 

Läs mer om hur det är att jobba på B3 och hur vi arbetar med vår wellness och våra sociala initiativ här

Att vakna på morgonen med längtan att gå till jobbet!

Vi har ett mål att alla som jobbar hos oss ska trivas så mycket att man vaknar med ett leende på måndag morgon. Vi är kanske inte Sveriges bästa bolag inom alla punkter men vi är Sveriges tredje bästa bolag enligt Great Place to Work 2021. Vi tror att det beror på vår energi och nyfikenhet, vårt sätt att välkomna olikheter och våra erfarenheter som vi gärna delar med oss av.

De som jobbar kvar hos oss efter många år pratar om friheten att påverka sina uppdrag, sin arbetstid och sin utveckling. De pratar också om vår energifyllda kultur som består av lärande, wellness och öppenhet. Stoltheten över hur vi inte bara hjälper våra kunder utan även hur vi tar ett ansvar i vårt samhälle genom våra samarbeten med Suicide Zero och Changers Hub.

 

Dela detta jobb

logga
Säkerhetskonsult inom Microsofts produktportfölj

B3 Consulting Group