itjobb.se

Sales Executive

Företag Visolit
Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-29

Ansök nu

Sales Executive

Välkommen till Visolit, ett företag i teknikens framkant! En expansiv nordisk aktör på frammarsch med kunder såsom Tv4, Göteborg stad, Capio och PWC. I denna nyckelfunktion är huvuduppgiften att skapa nya värdefulla affärer.

Om tjänsten

Ditt nya jobb:
Som Sales Executive på Visolit ansvarar du för nykundsförsäljningen. Det är du som är ansiktet utåt och hela tiden driver det affärsmässiga arbetet för att vinna nya kunder. Du har ett stort ansvar i detta mycket viktiga tillväxtarbete och gör det i nära samarbete med Visolits duktiga It-tekniker och projektledare. Genom ett kvalitativt säljarbete kommer du att öka Visolits försäljning av outsourcing och drifttjänster till nya kunder.

Ditt uppdrag är att tillsammans med kunden hitta en lösning på de utmaningar varje kund står inför, stort som litet. Med utgångspunkt från Örebro kommer du inleda en affärsrelation med kunder för att sedan genom ett troget och lojalt samarbete slutligen rekommendera det bästa investeringsbeslutet för varje unik organisation eller företag. Du kommer ansvara för hela försäljningsprocessen, från prospektering, behovsanalys, offertarbete och driva processen framåt, till förhandling och avtal med kunden.

Vem är du?

För att lyckas i rollen som Sales Executive har du mångårig erfarenhet av kvalificerat säljarbete och en stor förståelse och uthållighet för besluts- och säljprocesser i längre säljcykler. Du har sannolikt någon form av eftergymnasial utbildning inom sälj och marknad eller motsvarande. Du har lätt för att bygga goda och långvariga relationer och har under din karriär byggt upp ett stort kontaktnät omkring dig som person. Vi söker dig med ett tekniskt intresse och en nyfikenhet inför nya IT-lösningar.

Med ditt drivna och strukturerade arbetssätt har du lätt för att planera, organisera och utföra ditt arbete på ett effektivt sätt. Din genuina affärsmässiga personlighet gör att du lätt skapar nya kontakter och relationer. Du inser vikten av tålamod och noggrannhet i mer komplexa affärer. Tillsammans med andra utmanas och triggas du av att nå ditt och företagets uppsatta mål.
Du känner dig trygg och bekväm i både svenska och engelska språket, skriftligt och muntligt. Du är en van användare i Officepaketet samt inser vikten av ett strukturerat CRM-system. B-Körkortkrävs.
Meriterande är tidigare erfarenhet och utbildning inom teknik och IT och molntjänster.

Välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Sales Executive

Visolit