itjobb.se

Sales Executive

Företag Visolit
Ort
Kategorier
Utgår

2021-03-31

Ansök nu

Sales Executive

Var med i vårt team!

Vi tror på potentialen att omfamna och dela kunskap, styrkan att uppnå något tillsammans och de möjligheter som ligger i utveckling och förändring.
Embrace knowledge, Achieve together och Empower Change är våra kärnvärden och viktiga för oss. Om vi ska lyckas tillsammans, måste alla dra i samma riktning.

Om Visolit

Visolit är en snabbväxande koncern med stark geografisk närvaro i Norden, och en bra position som partner för molntjänster och digital transformation på den nordiska marknaden. Visolit har en bred tjänsteportfölj av molnbaserade helhetstjänster, konsulttjänster, säkerhet och integrationer.

Vi har en lång meritlista och molntjänster har varit en del av vårt DNA från starten. Vår historia går hela vägen tillbaka till 1997, då TeleComputing etablerades. För att sammanföra förvärvade bolag under samma paraply och namn samt för att skapa en gemensam identitet lanserades Visolit som ett nytt varumärke i januari 2019.

Visolit är en ordlek av ”We Solve IT”. Namnet syftar på att vi tar ansvar för att se kundens utmaningar och möjligheter och proaktivt ger förslag på vidareutveckling. Vi är kundens kunskapspartner, och vårt motto är ” Every challenge needs a partner”.

Om rollen som Sales Executive

Som Sales Executive på Visolit ansvarar du för nykundsförsäljning. Det är du som är ansiktet utåt och hela tiden driver det affärsmässiga arbetet för att vinna nya kunder. Du har ett stort ansvar i detta mycket viktiga tillväxtarbete och gör det i nära samarbete med Visolits duktiga och mycket erfarna lösningsarkitekter, teknikexperter och projektledare. Genom ett kvalitativt säljarbete kommer du att öka Visolits försäljning av outsourcing och drifttjänster till nya kunder.

Ditt uppdrag är att tillsammans med kunden hitta en lösning på de utmaningar varje kund står inför, stort som litet. Med utgångspunkt från vårt Stockholmskontor kommer du inleda en affärsrelation med kunder för att sedan genom ett troget och lojalt samarbete slutligen rekommendera det bästa investeringsbeslutet för varje unik organisation eller företag. Du kommer ansvara för hela försäljningsprocessen, från prospektering, behovsanalys, offertarbete och driva processen framåt, till förhandling och avtal med kunden.

Vem är du?

För att lyckas i rollen som Sales Executive har du mångårig erfarenhet av kvalificerat säljarbete inom IT-branschen och en stor förståelse och uthållighet för besluts- och säljprocesser i längre säljcykler. Du har sannolikt någon form av eftergymnasial utbildning inom sälj och marknad eller motsvarande. Du har lätt för att bygga goda och långvariga relationer och har under din karriär byggt upp ett stort kontaktnät omkring dig som person. Vi söker dig med ett tekniskt intresse och en nyfikenhet för tekniska lösningar. Med ditt drivna och strukturerade arbetssätt har du lätt för att planera, organisera och utföra ditt arbete på ett effektivt sätt. Din genuina affärsmässiga personlighet gör att du lätt skapar nya kontakter och relationer. Du inser vikten av tålamod och noggrannhet i mer komplexa affärer. Tillsammans med andra utmanas och triggas du av att nå ditt och företagets uppsatta mål. Du känner dig trygg och bekväm i både det svenska och engelska språket, skriftligt och muntligt. Du är en van användare i Officepaketet samt inser vikten av ett strukturerat CRM-system.

B Körkort krävs.

Meriterande är tidigare erfarenhet och utbildning inom teknik och IT och molntjänster

Hos oss får du:

  • Humor och skratt på arbetsplatsen

  • Spännande kunder och utmaningar

  • Proffsmiljö med högaktuell teknik

  • Goda karriärmöjligheter 

  • Kurser, utbildningar och certifieringar

  • Bra anställningsvillkor

  • Konkurrenskraftig lön

Övrigt

Anställningsform: Tillsvidare

Anställningsdatum: Snarast/enligt överenskommelse

Tjänstgöringsgrad: 100% 

Placeringsort: Solna, Stockholm

Vill du bli en del av Visolit vill vi ha din ansökan senast 2021-03-31. Vi beaktar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Rekryteringen sköts av Women Ahead – en rekryteringsbyrå med fokus på jämställdhet. För frågor om tjänsten, kontakta michaela@womenahead.se eller 0705-081508

Dela detta jobb

Sales Executive

Visolit