itjobb.se

Salesforce Platform Specialist till St1

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2019-05-26

Ansök nu

Salesforce Platform Specialist till St1

Hos St1 går man våren till mötes med flera spännande projekt i startblocken. På kontoret i Sundbyberg jobbar tech-teamet mot hela den nordiska marknaden och här är CRM-systemet Salesforce navet i maskineriet. För dig som är nyfiken på modern teknik och vill till en ny och formbar roll kan detta vara ditt nästa karriärsteg! Välkommen in med din ansökan.

Om tjänsten

Academic Work söker en Salesforce Platform Specialist till St1. St1 är energibolaget med målsättning att utveckla och erbjuda nya och förnybara drivmedel och lösningar som minskar klimatpåverkan. Här kommer du till ett team med kollegor runt i Sverige, Norge och Finland och en engagerad ledare att jobba tätt tillsammans med på kontoret i Sundbyberg i Stockholm. Detta är en ny roll som ger dig stor möjlighet att vara med och påverka.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos St1 Sverige AB.

Arbetsuppgifter

Som Salesforce Platform Specialist kommer du arbeta med systemet Salesforce. De flesta interna funktioner hos St1 som t.ex. ekonomi, sälj och kundservice arbetar i detta system vilket gör datan och användandet av plattformen komplext. Du kommer att axla ett stort ansvar för användarupplevelsen av Salesforce och jobba såväl reaktivt med support som med proaktiva projekt för att effektivisera arbetet i systemet.

Du kommer till exempel att:

 • Ansvara för användarhantering

 • Agera support på såväl first, second som third line nivå

 • Arbeta med apphantering

 • Hantera plattformskonfigurationer

 • Arbeta med processer och rutiner i Salesforce

Tjänsten passar dig som har ett stort systemintresse och en nyfikenhet på nya moderna tekniker. Vi tror att du har tidigare erfarenhet från en teknisk roll och nu är redo att ta ditt nästa kliv i karriären till denna agila tjänst med stort ansvar i ett nordiskt team.

Vi söker dig som

 • Har ett stort intresse för tekniska plattformar

 • Har erfarenhet av något CRM system, antingen som användare eller systemadministratör/superuser

 • Har en förståelse för slutanvändarna av ett CRM system

 • Har professionell kunskap i engelska och minst ett nordisk språk (svenska, norska, finska)

Det är meriterande om du har erfarenhet av Salesforce sedan innan men det är inget krav för tjänsten. Det är även meriterande om du har en teknisk eftergymnasial utbildning.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper i denna process. Som person är du serviceinriktad och hjälper gärna dina kollegor med en positiv attityd. Du trivs med samarbeten och ser möjligheterna med teamkollegor på distans runt om i norden. Vidare är du en sann problemlösare som inte ger upp förrän en uppkommen situation fått en effektiv lösning. För att trivas i denna snabbrörliga miljö ser vi även att du är flexibel och kan skifta fokus mellan olika uppgifter på ett effektivt sätt.

Övrig information

 • Start: Så snart som möjligt med hänsyn till ev. uppsägningstid

 • Omfattning: Heltid

 • Lön: Enligt överenskommelse

 • Placering: Sundbyberg

 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Linda Hellman, linda.hellman@academicwork.se Rekryteringskoordinator Rebecca Corbell, rebecca.corbell@academicwork.se

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och St1’s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget

St1 är ett modernt energiföretag med visionen att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Miljöarbetet står högt på vår agenda. Vårt mål är att utveckla och erbjuda nya, förnybara bränslen och moderna lösningar som minskar klimatpåverkan. Det finns i vårt DNA att ifrågasätta gamla sanningar och göra saker och ting på nya vis.

Dela detta jobb

Salesforce Platform Specialist till St1

Academic Work