itjobb.se

Säljande Teknisk Projektledare

Företag Modis Sweden AB
Ort
Utgår

2019-11-30

Ansök nu

Säljande Teknisk Projektledare

Har du en bakgrund som Teknisk Projektledare och vill vara en del av ett företag där du får möjligheten att vara med och påverka och driva företaget samt dess produkter och tjänster framåt? Trivs du i en relationsskapande roll där du har ett helhetsansvar gentemot kunden? Då kan tjänsten som Säljande Teknisk Projektledare vara något för dig!

Om tjänsten

Som Säljande Teknisk Projektledare kommer du att bli anställd hos vår kund som har sitt kontor strax utanför Göteborg. De har lång erfarenhet och en gedigen kunskap av att lösa hanterings- och transportbehov. Utifrån deras erfarenhet och väl beprövade koncept har de utvecklat lösningar som transporterar, bufferterar och hanterar de flesta typer av gods där flertalet av deras kunder är stora globala företag. Som Säljande Teknisk Projektledare kommer du att tillhöra ett team på 6 personer där ett tätt samarbete är vanligt förekommande med bland annat inköp och tekniker. Rollen innebär dessutom flertal kontaktytor med externa parter, såsom kunder. Huvudsakligen så kommer du att vara med och fortsätta utveckla företaget samt deras produkter och tjänster. Exempel på dagliga arbetsuppgifter är:

  • Kontakt med nya och befintliga kunder för att ta fram den bästa tekniska helhetslösningen
  • Besöka kundernas producerande enheter runtom i Sverige
  • Vara kontaktperson mot kunden under hela projektets gång, från första möte till affär sam vara involverad vid frågor av teknisk, ekonomisk och säljande karaktär

På sikt finns det goda möjligheter till att få en mer ledande position inom företaget. Tjänsten innebär resor med 30-40 övernattningar per år.

Om dig

Vi söker dig som har en teknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vidare har du tidigare erfarenhet av att arbeta som Projektledare, gärna inom en produktionsmiljö och logistik. Du har en god ekonomisk förståelse och en vana vid att planera och driva ditt eget arbete framåt. Vidare har du goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av säljande arbete.

Som person är du kundorienterad och har på ett framgångsrikt sätt skapat och bibehållit goda relationer med tidigare kunder/kollegor. Du är dessutom driven, lyhörd och prestigelös. Du tycker om att möta nya människor och har lätt för att knyta nya kontakter och se affärsmöjligheter. Vidare är du kommunikativ, självgående, analytisk, målinriktad och är beredd att rycka in där och när det behövs.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Modis

Modis levererar en bred bas av tjänster och kompetenser Inom IT, Engineering och Life Science. våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Modis finns representerade i USA, Kanada, Europa med över 100 kontor och med mer än 35 000 kollegor i uppdrag varje dag.

Din ansökan

Denna rekrytering avser en direkt anställning hos vår kund strax utanför Göteborg. Samtliga frågor gällande rekryteringsprocessen besvaras av Modis. Ansök genom länken nedan eller att du helt enkelt kontaktar oss på:

Robin Torninger

Telefon: 0736-847084

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Säljande Teknisk Projektledare

Modis Sweden AB