itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Säljare till IT-konsultbolag

Ort
Utgår

2022-06-04

Ansök nu

Säljare till IT-konsultbolag

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter handlar till stor del om att vara där när kunderna har behov eller till och med innan kunden vet att de har ett behov.

Kundmöten är din viktigaste aktivitet. På så vis samlar du insikter om marknaden, förståelse för kunden och kan bemöta dagens eller morgondagens kunder på ett professionellt sätt.

Vår affär handlar just nu om att hålla ca 50 konsulter i arbete på attraktiva konsultuppdrag hos våra kunder i regionen. Du ansvarar för att sälja in Centric som det självklara valet av konsultleverantör inom IT. Ett proaktivt arbete. När du fångat upp ett behov hos en kund handlar det om att lösa det på bästa sätt för kunden och för Centric. Ibland har vi redan kompetensen hos oss och då matchar du och kollegorna befintliga konsulter med kundens behov eller så hittar vi en ny stjärna att rekrytera till Centric som vi kan presentera till kunden. Matchningen mot kunden gör du och dina kollegor tillsammans.

Andra arbetsuppgifter kan vara att svara på upphandlingar tillsammans med regionchefen och vår Bid Manager. Du kommer att ingå i säljgruppen för Sverige där framgångar och utmaningar bollas för att vi ska bli ännu bättre imorgon!

Din profil och kvalifikationer

Vi ser gärna att du har erfarenhet av IT, konsultbranschen och försäljning. Kan man önska allt? Kanske inte...viktigast är att du gillar försäljning och har en vilja att lyckas inom det. Har du IT-erfarenhet är det ett starkt plus för vi arbetar uteslutande med konsulter inom IT. Våra kunder kan ofta gå ganska tekniskt i våra möten. Det kan handla om allt från att prata om en hel verksamhets IT-strategi och dess utmaningar till att gå djupt i en kravprofil för en konsult. Känns det utmanande och svårt så kan vi lugna dig med att du alltid kan plocka med dig en rekryterare eller en konsultchef i kundmötet. Vi har god IT-kompetens internt. Fyra öron/ögon är bättre än två! Det viktiga är att du får till mötet med kunden. Låter det som en rolig utmaning?

Vi ser gärna att du är kreativ i dina aktiviteter. Ett kundmöte kan ske på flera olika sätt – vad tror du är framtidens kundmöte? Hur hittar du strategiska allianser där ute? Våga vara kreativ är viktigt i den här rollen – vi vill sparras med dig!

Vad vi erbjuder

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Vi erbjuder dig tillgång till kontinuerlig kompetensutveckling tillsammans med ett roligt gäng med mycket värme och humor. Vi är både professionella och personliga i våra relationer. Vi tillämpar flexibel arbetstid och arbetsplats samt har en genomtänkt onboardingprocess för att du ska få den bästa förutsättningen till att få en bra start hos oss. Givetvis har vi friskvård. Du ges möjlighet att ha företagsbil. Du kommer att rapportera till regionchefen för Linköping och Örebro. Du kommer få vara del av ett litet ambitiöst team som vill växa och fortsatt vara ett kontor med väldigt nöjda kollegor.
 
Dina övriga kollegor finns i Stockholm, Malmö, Göteborg, Örebro och i Norge. Centric Professionals AB ingår i den holländska Centrickoncernen som är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med ca 4500 anställda i Europa.

Sök gärna tjänsten idag så hoppas vi kunna anställa dig innan sommaren!

Centric Professionals AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega och har kollektivavtal med Unionen och Akademikerförbunden.

Dela detta jobb

Logga
Säljare till IT-konsultbolag

Centric Professionals AB