itjobb.se

SAS utvecklare

Ort
Utgår

2019-11-29

Ansök nu

SAS utvecklare

Analytisk och aktuariell kompetens är en av hörnstenarna i ett framgångsrikt försäkringsbolag och aktuarieavdelningen inom Länsförsäkringar Sak förstärker nu kompetensen med ytterligare en systemutvecklartjänst. 

Om jobbet
Vi söker en systemutvecklare till teamet som ansvarar för utveckling och förvaltning av avdelningens datalager. Teamet består idag av en systemutvecklare och två systemaktuarier. I din roll som systemutvecklare hos oss ansvarar du för utveckling och effektivisering av datastrukturer samt dess löpande förvaltning. Du säkerställer att systemet möter upp till verksamhetens behov, samt policyer och regelverk, där du omvandlar verksamhetskrav till tekniska lösningar.

Vem är du?
Du har examen från universitet/högskola med inriktning mot systemvetenskap eller liknande. Du tycker om att driva och utveckla arbetsprocesser samt sätta dig in i komplexa problemställningar som du löser tillsammans med dina kollegor.
Vi ser gärna att du har följande erfarenhet/kompetens:

  • 3+ års praktisk erfarenhet av SAS-programmeringserfarenhet av databearbetning och hämtning från databaser
  • Erfarenhet av skadeförsäkring och programmering i SQL och VBA är meriterande
  • God kommunikationsförmåga och lätt för att samarbeta
  • Du är prestigelös.

Om oss
Aktuarieavdelningen består i dagsläget av cirka tolv försäkringsmatematiker med hög matematisk kompetens samt viss teknisk kompetens samt en senior systemutvecklare. Hantering av avdelningens data och verktyg genomgår för närvarande en förändringsprocess med utveckling av datastrukturer och verktyg varför avdelningen nu stärks upp med ytterligare en systemutvecklartjänst.

Vi har länsförsäkringsbolagens uppdrag att bedriva gemensamma affärer inom bank och försäkring, utvecklingsarbete och ge service inom områden som skapar effektivitet och skalfördelar. Vi är en ansvarsfull och attraktiv arbetsgivare som främjar hälsa och bidrar till ett hållbart arbetsliv. Vi vill med en god företagskultur och tydliga värderingar bidra till att attrahera och behålla de bästa medarbetarna. Vi är en lärande organisation med stark tilltro till självledarskap. Tycker du om att leda dig själv och utveckla din fulla potential kommer du att trivas hos oss. Vi arbetar aktivt med mångfald och inkludering. Här kan du skriva en kort beskrivning av avdelningen, länk till enhetens webbsida är att föredra.

Mer information och ansökan
Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med löpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att söka redan idag.

Kort om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidare

Sista ansökningsdag:
2019-11-29

Arbetsplats
Stockholm


Kontaktperson
Totte Pikanen 
Chef
0858841765
Linnéa Niklasson 
Facklig representant Forena
08-588 413 81
Anna Sandqvist 
Kontaktombud SACO
08-588 416 50

Dela detta jobb

SAS utvecklare

Länsförsäkringar AB