itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Scrum Master inom bank och försäkring

Ort
Utgår

2022-12-10

Ansök nu

Scrum Master inom bank och försäkring

B3 Visab Consulting fokuserar på att hjälpa finansindustrin lyckas med sin affärsutveckling i den digitala ekonomin.

Som konsult hos oss ges du möjligheter till intressanta uppdrag hos spännande kunder. B3 Visab Consulting grundades 1983 och har sedan dess stöttat våra kunder i deras förändringsresor. Vi upplever nu stor efterfrågan på våra tjänster och söker därför fler etablerade konsulter inom bank och försäkring!

Vi söker dig som vill jobba i ett företag med sympatiska värderingar, erfarna och engagerade kollegor och en attraktiv ersättningsmodell. Vi ser gärna att du har mångårig erfarenhet av att arbeta i en ledande agil roll, t.ex. som Scrum Master, i en komplex och krävande miljö. Du är van vid att möta kundens krav på en effektiv agil transformering mot digitala affärsprocesser, samtidigt som prestanda, säkerhet, lagkravsefterlevnad och liknande måste tillgodoses. 

Förmågan att på ett prestigelöst sätt samarbeta i team är också avgörande för att lyckas i ditt uppdrag hos kunden. Utöver att du är etablerad i din yrkesroll, är det viktigt att du har kompetens som spänner över både verksamhet och IT inom bank- eller försäkringsområdet, samt är stark inom områdena ledarskap och kommunikation.

Hos våra kunder behöver du kunna arbeta obehindrat på svenska och engelska, både i tal och skrift och det är mycket meriterande om du redan är etablerad i konsultrollen.


Kontakt
Vi ser fram emot att höra från dig! Ansök enkelt via länk, eller kontakta rekryteringsansvarig Hanna Skoog på 070-260 12 65 eller VD Susanne Nordvall: 070-823 57 55.


För oss är det viktigt med en stark och levande företagskultur som inte bara bjuder på utmaningar, utveckling och uppmuntran, utan även bidrar med viktiga sociala mervärden. Det är därför med stolthet som vi kan konstatera att vi är rankade som Sveriges tredje bästa arbetsplats enligt Great Place to Work (2021).

Dela detta jobb

logga
Scrum Master inom bank och försäkring

B3 Consulting Group