itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
s

Scrum Master till IT Business Solution

Ort
Utgår

2022-02-03

Ansök nu

Scrum Master till IT Business Solution

För ATG är medarbetarna vår allra viktigaste tillgång. Vår ambition är att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vi arbetar aktivt med vår företagskultur och värdegrund i en inspirerande och engagerande arbetsmiljö. Vi tror på hållbara och friska medarbetare och har en heltidsanställd Hälsocoach, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen. Vi har flexibel arbetsplats och molnbaserade arbetsverktyg som möjliggör bättre samarbeten mellan avdelningar.

Om rollen
Vi söker nu en Scrum Master till IT Business Solution. Välkommen till ett team som har kul tillsammans och tror på öppenhet och transparens i arbetet. Som Scrum Master är ditt arbete avgörande för teamets framgång - tillsammans utvecklar vi framtidens affärsstödssystem.

I rollen så jobbar du för att hjälpa teamet att fortsätta den agila resan. Du kommer att ansvara för de agila processerna i teamet såsom dagliga stand ups, sprintplanering och retrospektiv. Du välkomnar människors olikheter och hittar sätt att få dessa olikheter skapa värde och trivas tillsammans. Som Scrum Master jobbar du nära teamet och Product Owner i för att bryta ner och prioritera backlogen. Du får här möjlighet att sätta din prägel på arbetssättet i gruppen och hjälpa både ditt team och organisationen runt omkring för att arbeta tillsammans på ett effektivt och tillfredsställande sätt.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen tror vi att du har tidigare erfarenhet i rollen som Scrum Master och i och med det har en förståelse för agila metoder och arbetssätt. Du har en relevant utbildning till exempel som systemutvecklare eller certifierad Scrum Master.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och inställning hos våra medarbetare. För att passa i rollen har du goda kommunikativa egenskaper. Du har en mycket god samarbetsförmåga och arbetar enkelt och prestigelöst med andra människor. Du välkomnar olika människor och hittar sätt att få dessa olikheter producera och trivas tillsammans. Sist men inte minst är ansvarstagande och strukturerad i ditt arbetssätt.

Om mig - Jeanette Drews – Manager IT Business Solutions
Mitt ledarskap bygger på transparent, tillit mellan oss i teamet och styrkan i att hjälpas åt att leverera tillsammans. Målet är att bygga team där vi känner trygghet och tilltro till varandras kompetens och där vi frikostigt delar med oss av vår kunskap. Min uppgift är att skapa en miljö där medarbetarna känner sig motiverade och där vi tillsammans hjälps åt för att lösa utmaningar vi ställs inför.

Personligen värdesätter jag engagemang, nyfikenhet, inkluderande personlighet samt en önskan om att kul tillsammans på jobbet.

Själv har jag arbetat på ATG sedan 2016 och även om det till viss del var ATG:s högre syfte, att ge tillbaka till hästnäringen som lockade, så bidrar kultuen och alla härliga kollegor till att jag stortrivs.

Om företaget

Så här har vi det

Hos oss är du del av en innovativ miljö och med hjälp av den senaste tekniken utvecklar du den bästa spelupplevelsen. Vi gillar att samarbeta och hos oss får du stort utrymme att påverka ditt arbetssätt. Här hittar du nyfikna, nytänkande medarbetare och ledare – viktiga egenskaper för att kunna utveckla och utvecklas. Liksom energi , mod och motivation. ​

För att må bra är skrattmuskeln lika viktig att träna som alla andra muskler. Både den fysiska och den mentala hälsan skapar balans i livet. Hur vi har det på jobbet påverkar privatlivet- och vice versa. Vi ser det som en självklarhet att ge det stöd och de verktyg som behövs. ​ Ditt val av arbetsplats och arbetssätt är flexibelt och vi lägger stor vikt på självledarskap.​

Vi bryr oss om varandra och respekterar varandras olikheter på ATG. Och vi vill att våra kunder ska må bra och ha roligt när de spelar. Vi bryr oss också om sportens välmående, dvs. idrottarna och hästarna - och samhället runt omkring oss. Vi drivs inte av privata vinstintressen utan allt överskott går tillbaka till våra ägare, svensk trav- och galoppsport, något som både känns och gör gott.

Dela detta jobb

s
Scrum Master till IT Business Solution

AB Trav och Galopp ( ATG )