itjobb.se

Scrum Master till Modis Göteborg

Företag Modis Sweden AB
Ort
Utgår

2019-11-30

Ansök nu

Scrum Master till Modis Göteborg

Är du en erfaren och certifierad SCRUM Master som är på jakt efter att vara med i ett utvecklande och givande team med spännande arbetsuppgifter? Modis Göteborg letar nu efter just de personerna som passar in på denna beskrivningen.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att vara del av ett sammansvetsat team där du kommer att bidra med utveckling av arbetsplatsens Agila arbetssätt. I din roll koller du dessutom att överse planering och uppföljning av pågående projekten. Du kommer att supportera både internt men också direkt mot kund vad gäller utveckling, planering och uppföljning av arbetssätt. I rollen kommer det ske nära samarbete med produktutvecklare, ledning och andra Scrum Masters. Du kommer att ge rådgivning gällande förbättringar och se till så att "best practices" följs.

Vem är du:

Vi ser att du är certifierad Scrum Master och har några års arbetslivserfarenhet inom området. Som person tycker du det är roligt med utmaningar, du trivs i en konstant rörande miljö och du tycker det är roligt med problemlösning. Har du några års erfarenhet som programmerare eller testare så ses det som meriterande. Du trivs med en stöttande roll och att vara del av ett team samtidigt som du är organiserad och strukturerad som person. Du besitter både svenska och engelska obehindrat i både tal samt skrift.

Om Modis

På Modis strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi introducerar dig i vår verksamhet, våra nätverk och våra kunder. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Modis affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden.

Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att vi ska få mer av varann ordnar vi regelbundet med sociala aktiviteter.

Modis levererar en bred bas av tjänster och kompetenser inom IT/Teknik-konsult- och specialistmarknaden. Vår verksamhet har sin grund i våra värderingar och våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Modis finns representerade i USA, Kanada, Europa med över 100 kontor och med mer än 600 000 kollegor i uppdrag varje dag.

Låter detta intressant?

Då ska du söka till oss så snart som möjligt! Detta är en proaktiv tjänst som vi tillsätter omgående när ett uppdrag dyker upp. Du ansöker via vårat formulär på våran hemsida.

Notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl utan du ansöker genom att registrera din profil och bifoga din ansökan via länken nedan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att lösa din ansökan!

Nyckelord

SCRUM, Scrum Master, Agil, Agilt arbetssätt, Agila metoder, Scrum metoder, Programmerare, Testare, Coach, IT, Utveckling, Agil Utveckling,

Dela detta jobb

Scrum Master till Modis Göteborg

Modis Sweden AB