itjobb.se

Scrum Master till produktbolaget Novacura!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-28

Ansök nu

Scrum Master till produktbolaget Novacura!

Vill du arbeta som Scrum Master i ett snabbt växande företag? Novacura erbjuder effektiva affärsprocesser genom skräddarsydda IT-lösningar. De söker nu dig som brinner för det agila arbetssättet och som vill vara delaktig i att ta företagets utvecklingsteam till nästa nivå! Är du redo för en spännande resa där du får vara med och påverka längs vägen? Sök tjänsten idag då urval sker löpande!

Om tjänsten

Föreställ dig ett växande IT-bolag med moderna lokaler, goda utvecklingsmöjligheter och stora kontaktytor. I fräscha lokaler mitt i Hovås sitter ett 40-tal anställda med ett tydligt fokus och höga krav på kvalité.

”På Novacura är vi experter på affärssystem och processförbättring. Genom vår övergripande syn på hur olika branscher fungerar tillhandahåller vi lösningar som är enkla att anpassa efter varje kunds specifika krav och behov”.

Plattformen Novacura Flow, ett verktyg för att nyskapa, omvandla och förbättra affärsprocesser. Det är en innovativ plattform som kopplar samman personal med affärssystem och som hjälper till med den digitala omvandlingen. Plattformen fungerar likt ett tunt lager som läggs ovanpå befintliga affärssystem. I detta lager skapas nya skräddarsydda affärsappar som förbättrar användarens upplevelse.Som Scrum Master kommer du att få en betydande roll där ditt fokus kommer att ligga på att utveckla och stötta två av Novacuras utvecklingsteam. Du som tar dig an den här rollen kommer ha ett supporterande ledarskap för utvecklingsteamen på Novacura. Dina goda tekniska kunskaper gör att du känner dig trygg till att leda ett gäng utvecklare med varierande erfarenhetsnivåer. Teamen du kommer att tillhöra är två passionerade team med stort intresse för teknik och kvalité.

Arbetsuppgifter

I rollen som Scrum Master är det du som kommer att ta fram leveransplaneringen inom sprintarna och säkra att arbetet går framåt. Detta genom att prioritera och säkerställa att leveransplanen samt att gjorda prioriteringar hålls. Scrum Mastern i sig gör inte prioriteringen, här samarbetar man med Produktägaren. Du kommer kontinuerligt arbeta med att coacha och ge feedback till teamen och arbeta tätt med dina kollegor för att utveckla arbetet framåt. Du kommer att vägleda, utbilda och utveckla teamen när det gäller agila metoder. Du kommer även att fungera som en stöttande funktion mot båda teamen och organisationen.

Du kommer bland annat:

 • Säkra leveransplanerna och leda det dagliga arbetet i teamet.

 • Stötta och coacha teamet framåt.

 • Genomföra alla agila aktiviteter så som daily stand-ups, planeringsmöten m.m.

 • Kommunicera direkt med kunder och andra externa parter.

 • Sammarbeta med 2nd line support och säkerställa att utvecklingsteamen som 3rd line support prioriterar och löser relevanta och väldokumenterade buggar.

Vi söker dig som

Har en bakgrund som utvecklare och jobbat som Scrum Master. Vi ser även positivt på om du är certifierad Scrum Master, men detta är inget krav.

Vidare söker vi dig som:

 • 2 års arbetslivserfarenhet av Scrum-masterrollen och erfarenhet av att ha drivit utvecklingsprojekt från kravinsamling till färdig produkt.
 • Har någon form av eftergymnasial utbildning inom IT eller projektledning.
 • Behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

I rollen som Scrum Master har du ett stort intresse för människor och har förmågan att arbeta proaktivt och se helheten. Då du dagligen kommer att coacha andra framåt är du duktig på att engagera och har lätt för att samarbeta med andra. Du motiveras av att lära dig genom att ta dig an nya situationer och lämnar inte något åt slumpen. Vidare ansvarar du för hela scrumprocessen från början till slut samt dess uppföljning vilket gör det viktigt att du arbetar utifrån ett strukturerat arbetssätt.

Övrig information

 • Start: Omgående, enligt överenskommelse.

 • Omfattning: Heltid.

 • Lön: Fast månadslön.

 • Placering: Björklundabacken 10, 2tr, 436 57 Hovås.

 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Philip Arcangioli

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Novacuras önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Information om företaget

Novacuras grundare har en gemensam ambition – att leverera verklig nytta till företag genom att kombinera effektiva affärsprocesser med effektiva IT-lösningar. Företaget bildades i februari 2005 och i början av 2006 anställdes den första systemutvecklaren. Idag har företaget 120 heltidsanställda och en handfull engagerade underkonsulter i ett internationellt nätverk som får uppdrag över hela världen med jämna mellanrum.

Dela detta jobb

Scrum Master till produktbolaget Novacura!

Academic Work