itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

ScrumMaster som testar!

Företag Experis AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-22

Ansök nu

ScrumMaster som testar!

Testare tillika Scrum Master Arbetsförmedlingen, VO Direkt

Välkommen till jobbet som får Sverige i arbete! Här arbetar du på regeringens uppdrag för en arbetsmarknad som hjälper människor framåt. Vi frigör möjligheter så att arbetssökande hittar sysselsättning och arbetsgivare sin nästa medarbetare. För att nå målet behöver vi samarbeta, i myndigheten men också med olika externa aktörer i hela landet. Tillsammans driver vi förändring, utvecklar nya arbetssätt och skapar lösningar som gör att Sverige kan fortsätta framåt. Vill du bli en av oss?

Avdelningen Digitala tjänster

Avdelningen Digitala tjänster är en del av myndighetens kärnverksamhet och vi ansvarar för Arbetsförmedlingens kundmöten i våra digitala kanaler. Vi arbetar datadrivet och hypotesbaserat i tvärfunktionella agila team. Varje teammedlem behöver ha en T-formad kompetensprofil och jobba med fler områden än där de har sin spetskompetens.

Arbetsförmedlingen är en stor organisation med en mängd karriärvägar, såväl strategiska som tekniska, inom IT-området. Det är en bra grogrund för den som vill fortsätta att utvecklas och växa.

Vem söker vi

Du som testare måste ta en coachande/förändringsledande roll och ha förmågan att driva test/ kvalitetsarbetet framåt för produkten med hjälp av övriga teammedlemmar.

Vi jobbar med CI/CD, agil utveckling och DevOps som ledstjärnor. Vår ambition är att test och kvalitetsperspektivet skall vara en naturlig del i alla pågående utvecklingsaktiviteter.

Kvalifikationer

Grundläggande krav för tjänsten är att du har:

  • erfarenhet av att arbeta med moderna testverktyg, tekniker och metoder - t.ex. OpenShift, Docker,Jenkins, Bitbucket, JIRA/XRay, Gherkin/Cucumber, Cypress, Selenium, Shift left testning & Continuous Deployment, Continuous testning
  • praktisk erfarenhet av olika testnivåer, dvs enhets-, integrations-, system- och acceptanstestning,kopplat till automatisering, verktyg och implementationer
  • erfarenhet av att driva förbättringar på teamnivå kopplat till att jobba utifrån SAFe, DevOps eller CI/CD för att åstadkomma shift-left i teamets testarbete och öka till täta leveranser med bibehållen kvalitet * erfarenhet av att arbeta med icke-funktionella behov.

Vem är du

Som person:

  • har du förmåga att ifrågasätta och utmana status quo i teamet för att tillsammans med teamet hittabättre och effektivare sätt att arbeta
  • är du en tydlig ambassadör för och kan lyfta frågor kring test och kvalitet i det dagliga arbetet
  • har du mycket god förmåga kommunicera med intressenter på olika nivåer, dvs. management, teamet,testare/utvecklare

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för rollen.

Vårt erbjudande

Anställningsformen är tillsvidare, heltid, med 6 månaders provanställning för dig som inte redan är anställd på myndigheten. Tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort Solna.

Vi erbjuder förmånliga semesteravtal, möjlighet till flextid, friskvård på arbetstid samt friskvårdsbidrag. Vår arbetsplats består av över 11 000 kompetenta och engagerade medarbetare. Genom att samarbeta och vara öppna för nya perspektiv utvecklas vi som individer och verksamhet. Tillsammans frigör vi möjligheter som får Sverige i arbete.

Läs mer om vår organisation och vårt uppdrag på vår webbplats https://arbetsformedlingen.se/om-oss

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2021-11-22 märkt med Af-2021/0086 4590. Bifoga ansökningshandlingar på svenska, dvs. ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dina kvalifikationer och varför du söker jobbet.

På Arbetsförmedlingen tillämpas en evidensbaserad rekryteringsprocess. Detta innebär att vi använder vetenskapligt förankrade urvalsmetoder och en strukturerad process för att bedöma vilken kandidat som är mest lämplig för tjänsten. Urvalstest kan förekomma och du får mer information om processen via epost efter ansökan.

Rekryteringen görs i samarbete med Experis.

Vi arbetar aktivt för att vara en myndighet fri från diskriminering. Det är viktigt för oss att all kompetens tas tillvara och vi välkomnar alla sökande. Vi ser positivt på om du har kunskaper i något av våra nationella minoritetsspråk.

Dela detta jobb

ScrumMaster som testar!

Experis AB