itjobb.se

Second line support till St Gobain!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-27

Ansök nu

Second line support till St Gobain!

St Gobain söker nu sin nästa stjärna som kan börja relativt omgående. Är du en person som är social, gillar att ta för dig och vill jobba brett inom olika tekniska problem? Har du kanske jobbat med first line och vill ta nästa steg? Då är det här den rätta utmaningen för dig!

Om tjänsten

St Gobain har idag 14-15 bolag där man i denna tjänst kommer att supportera alla. Bland annat Dahl som är Sveriges ledande handelsbolag i VVS-branschen. Du kommer att tillhöra ett team som består av 6 personer där ena sidan jobbar med first line och andra med second line. Alla ärenden som inte går att lösa via first line som tar längre tid än 15 min kommer att hanteras av second line och det är där du kommer in i bilden.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos St Gobain. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig i 6 månader och därefter utvärderar vi om båda parter är nöjda och då finns god chans till förlängning och överrekrytering.

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att:

  • Göra felsökning av mjukvara och hårdvara

  • Jobba med fjärrstyrning och ta över datorer

  • Ta över de ärenden som kommer från first line och lösa dom

  • Supportera till alla St Gobains bolag (ca 15 st)

  • Jobba med AD-installation av programvaran

Tjänsten passar för dig som är intresserad av teknik och har lätt för att lära dig. Du är inte rädd för att ta kontakt med nya människor, du är noggrann och gillar såklart att hjälpa andra att lösa problem.

Vi söker dig som

  • Har jobbat inom någon typ av support sedan tidigare

  • Känner till och vet hur AD-installation av programvara fungerar

  • Kunskap inom office-paketet

  • Kommunicera i tal och skrift på svenska och engelska då tjänsten kräver det

Vi ser det som mediterande för tjänsten om du även har kunskap inom VAN och LAN

Information om företaget

Saint Gobain designar, tillverkar och distribuerar material och lösningar som är viktiga för oss alla och vårt välbefinnande, både nu och i framtiden.

Globalt finns Saint Gobain i 67 länder med över 170 000 anställda. Gruppen mobiliserar företagens kompetens och erbjuder en rad lösningar för byggnader som är komfortabla, mer energieffektiva och trivsammare att leva i varje dag.

Saint Gobain har varit verksamma i Norden och Baltikum under de senaste 50 åren. Först kom glasverksamheten in i Norden och Baltikum följt av en gradvis expansion inom tillverkning av byggmaterial och byggdistribution.

Idag sysselsätter Saint-Gobain 13 000 personer över 100 företag i regionen. I Sverige finns ett 40-tal Saint-Gobain företag med 3 650 anställda.

Dela detta jobb

Second line support till St Gobain!

Academic Work