itjobb.se

Arbetsuppgifter

ProReNata söker en senior backend-utvecklare (gärna python/django)!

Vi på ProReNata bygger ett journalsystem för elevhälsan. Det är den tråkiga versionen. Vad vi egentligen försöker göra är användbara, enkla, roliga verktyg för våra användare som annars ofta får sitta med svåranvända, föråldrade system. Vi tycker om att hjälpa folk och vi är stolta över det vi gör.

Vi är inget stort företag, idag är vi 25 personer, men vi växer med mer än 50% om året i omsättning. Den tillväxten vill vi omvandla till fortsatt bra produkter med god kvalitet för våra kunder. Det är där du kommer in i bilden!

Vi vill att du ska hjälpa oss fortsätta bygga en plattform för säker, användbar hantering av känsliga uppgifter, så som patientdata, elevuppgifter, medborgarärenden, etc

Vi söker dig som

… är en duktig backend utvecklare med erfarenhet av webbutveckling
… gärna har arbetat med Python och Django tidigare. Full stack är ett plus.
… är noggrann och gillar att skriva bra kod och lösa riktiga problem
… skulle tycka om att lösa konkreta problem i en produkt som används i praktiskt arbete varje dag med elever och patienter
… vill arbeta flexibelt i ett litet, men välstrukturerat team
… är snäll, vi är snälla, vi gillar människor!

Vad vi erbjuder:

  • Flexibla arbetstider
  • Väldigt (!) trevliga arbetskamrater med mycket nära samarbete mellan utvecklingssidan och kundsidan i företaget
  • Stor möjlighet att påverka produktens inriktning, arbetsprocesser, arbetsmiljö, etc. Om vi inte gillar något så ändrar vi på det!
  • Löpande code reviews tillsammans med kollegor för att lära av varandra
  • Bästa möjliga arbetsverktyg och arbetsplats, utvecklarkonferenser, etc
  • Härliga kollegor, vi bryr oss om varandra!
  • Familjevänlig arbetsplats med stor förståelse för sådant som föräldrarledighet, deltidsarbete, distansarbete, etc
  • Marknadsmässig lön, tjänstepension, friskvård, 6 veckors semester, prioriterad arbetsmiljö, mm.

Vad vi vill att du ska göra:

Du kommer att vara med i produkt-teamet tillsammans med andra utvecklare, QA och UX designers. Du kommer att delta i design, arkitektur, implementation och underhåll av en django-applikation med över 50 olika moduler. Du kommer att få vara med och lösa utmaningar inom områden som skalbarhet, affärslogik, användbarhet, tillgänglighet, arkitektur och kodkvalitet.

Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt, men senast 31/5! Tjänsten tillsätts när vi har hittat rätt person och rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Skicka in CV och personligt brev där du beskriver vad som driver dig och när du bäst kommer till din rätt på jobbet. För att ge alla samma chans att få visa sin lämplighet använder vi etablerade arbetspsykologiska samt kod tester i vår rekrytering.

Om företaget

Vi på ProReNata bygger ett journalsystem för elevhälsan. Det är den tråkiga versionen. Vad vi egentligen gör är enkla, trevliga verktyg för våra kunder inom vård och skola som annars ofta får sitta med svåranvända, föråldrade system.

Vi startade 2010 och har växt organiskt, med ca 50% om året. Vi är helt kundfinansierade och väldigt kunddrivna i hur vi arbetar. Vi vill inte ta över världen, vi vill bara göra enkla men kraftfulla verktyg åt våra användare och det är vi bra på!

Senior backend utvecklare

Företag ProReNata AB
Ort
Utgår

2019-06-09

Ansök nu

Dela detta jobb