itjobb.se

Senior Cloud Arkitekt i Malmö

Företag Human IT
Ort
Utgår

2019-08-31

Ansök nu

Senior Cloud Arkitekt i Malmö

Vill du ta ditt nästa steg inom Cloud och verkligen bli en Rock Star inom din nisch? Sök då till oss!

Rollen
Human IT Cloud söker dig som vill ta ditt nästa steg inom din karriär inom Cloud. Hos oss kommer kommer du få utvecklas till din spets inom ditt önskade fokusområde inom Cloud och vara en del av ett team med samma mål att leverera mot kundernas strategier.

Variationen inom rollen är stor, vad som är din styrka och vad som är ditt mål sätter vi tillsammans. 

Hur är du som person
Som person ska du trivas som konsult, du bör har en förståelse för verksamheten och vad som driver investering i Cloud. Du har god problemlösningsförmåga, behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Du håller dig uppdaterad med de senaste trenderna och teknologierna inom din nisch samt bidrar med din kunskap till kunden men även övriga kollegor.

Att jobba som konsult inom Cloud hos Human IT
Vi lever efter devisen ”Small enough to care, large enough to scale”. Du kommer få jobba i ett team bestående av mycket Seniora Arkitekter, Rådgivare och Projektledare alla med fokus på Cloud och en nöjd kund oavsett storlek. Vi är snabbfotade och dynamiska, sharing is caring, och ingen kund eller uppdrag är för mäktigt. Till vår hjälp har vi hela Human IT med spetkompetens inom de flesta områden men framförallt inom unika områden som är viktiga i en cloud leverans såsom Linux, programmering och DevOps. Till det har vi samarbeten med globala partners. 
 
Om Human IT och Cloud 
Idag arbetar vi med fokus på multicloud men har en stark grund i våra partnerskap med Microsoft, Amazon, Google och RedHat (IBM). Dessa partnerskap ger oss chansen att arbeta strategiskt inom senaste teknologin och utbildning.

Vi finns idag i Malmö, Göteborg och Stockholm och har på alla tre orter kontor med attraktivt läge.

Våra kunder finns inom alla branscher med den gemensamma nämnaren att de ligger långt fram teknologiskt och befinner sig i en förändringsresa.

Eftersom vi är interna entreprenörer är våra molnerbjudande ständigt är under uppbyggnad, just din kompetens kommer spela en viktig roll och du kommer vara med att påverka dem. 

Ansökan och kontakt
Vi kommer att rekrytera löpande så vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så fort som möjligt.

Har du frågor kontakta Niklas Akerö, niklas.akero@humanit.se eller Urban Klinteby, urban.klinteby@humanit.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Human IT är ett konsultbolag som erbjuder IT-konsulttjänster, lösningar och åtaganden till stora och medelstora företag i Norden. Human IT är specialiserade på Applikation, Infrastruktur, Cloud och Business Consulting. Vår verksamhet består totalt av ca 180 medarbetare i Stockholm, Göteborg och Malmö. 

Dela detta jobb

Senior Cloud Arkitekt i Malmö

Human IT