itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Senior Cloudspecialist

Ort
Kategorier
Utgår

2022-09-05

Ansök nu

Senior Cloudspecialist

Till ett uppdrag hos en kund i Göteborg söker vi en senior Cloudspecialist.

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
I rollen som Cloudspecialist kommer du att arbeta med en stor bredd av tjänster, projekt och kunder. Du kommer aktivt att arbeta med arkitektur, migrering, nyuppsättning, övervakning och underhåll av kundens system och plattformar. Utöver detta kommer du ha ett stort inflytande genom att ge förbättringsförslag till utvecklingteamen som sedan kan optimera och uppdatera applikationer.

Din profil och kvalifikationen
Vi söker dig som är en noggrann och strukturerad person som driva av att metodiskt lösa problem. Vi tror att du på ett framgångsrikt sätt lyckas förena ditt tekniska kunnande med din sociala talang för att på bästa sätt ge en god service till användarna. Du har god kunskaper i svenska och engelska och kommer arbeta från kontoret som ligger i de centrala delarna av Göteborg.

För att trivas i rollen ser vi att du har:
- Senior erfarenhet av Office 365
- Erfarenhet av Azure Cloud PaaS & IaaS
- Goda kunskaper i DevOps verktyg och metoder
- Brinner för automatisering, ex. Powershell
Det är meriterande om du har erfarenhet av:
- Azure DevOps
- Kuberneters
Låter detta instressant? Vi hanterar ansökningar löpande så registrera din ansökan redan idag!
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Måns Gustafsson på tfn: 0734-159 384 eller ​mans.gustafsson@centric.eu.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Dela detta jobb

Logga
Senior Cloudspecialist

Centric Professionals AB