itjobb.se

Senior consultant in Data Analytics & AI

Företag Combitech AB
Ort
Utgår

2021-10-24

Ansök nu

Senior consultant in Data Analytics & AI

Combitech jobbar med företag och myndigheter av varierande storlek inom många olika branscher, alla med olika behov och utmaningar. Här får du vara med och skapa samhällsnytta och göra ett meningsfullt arbete i utvecklingens absoluta framkant! Hos oss blir du en del av ett vasst team med högt i tak, där vi gemensamt hittar den bästa lösningen för kunden och levererar den. Då det råder stor variation på uppdragen finns det stor möjlighet för dig att jobba med det just du brinner för. Du kan välja om du vill sitta i Malmö, Jönköping eller Växjö.

Din roll som senior konsult

Vi expanderar snabbt vår verksamhet inom data analytics och AI över hela landet och över olika kompetensområden, t.ex. Data Science, Machine-Learning, Optimization, etc. I din roll som senior konsult är du Combitechs ansikte utåt och genom din erfarenhet och kompetens bidrar du till att utveckla våra kunders affärer. Dessutom är du en viktig del av vårt kompetenscentra och dess kompetensnätverk, där du med hjälp av erfarenhetsutbyte och lärande tillsammans med andra kollegor bidrar till att vi tar fram de allra vassaste lösningarna inom området. Arbetsort kan vara Malmö, Jönköping eller Växjö.

Vad kan du tillföra?

För att passa in i teamet och bidra till att utveckla våra affär behöver du ha en kombination av teknisk kunskap och affärsmannaskap. Det betyder att du brinner för att skapa affärsnytta och mervärde för kunden och manövrerar dig enkelt i gränslandet mellan teknik och verksamhet. Detta inkluderar dokumenterade försäljningsframgångar, teamledningserfarenhet, och bred teknisk djup kunskap inom dataanalys och data science. Vårt uppdrag går ut på att skapa värde åt våra kunder och utforska möjligheter att utöka våra konsulttjänster.

Du har universitetsutbildning eller doktorsexamen inom computer science, data engineering, data science, systems development, software engineering eller liknande. Som person har du ett strukturerat och proaktivt arbetssätt, med en förmåga att växla mellan flera olika typer av uppgifter. Det är viktigt att du tycker om att lära ut och att du kan förklara komplexa relationer på ett enkelt och entydigt sätt. Du är duktig på att utrycka dig både muntligt och skriftligt.

Vi ser fram emot att få ett enastående CV från dig och förväntar oss att du har flera av följande tekniska kompetenser: Minst 5 års erfarenhet i ett eller flera programmeringsspråk, t.ex. Python, Java, C# eller C++. Du har även minst 3 års erfarenhet i ett eller flera cloud platforms: Azure, AWS, Google Cloud Platform. Vi ser även att du kan versionshantering (Git). Det är meriterande om du behärskar några av följande tekniker Docker, Kubernetes, spark, Kafka, och Redis. Har du erfarenhet av bygg- och testautomation är det också ett stort plus.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din CV på direkten. CV kan lämnas in på svenska eller engelska. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech! 

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Dela detta jobb

Senior consultant in Data Analytics & AI

Combitech AB