itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
s

Senior Designer

Ort
Utgår

2022-02-14

Ansök nu

Senior Designer

ATG:s inhousebyrå Ateljén söker nu Senior Designer. I Ateljén jobbar idag ett härligt gäng på 16 personer. Hos oss erbjuds du en fartfylld vardag med varierande arbetsuppgifter. Här blir du en del av ett team som har kul ihop och månar om varandra.

Är det här du?

I rollen som Senior Designer kommer du coacha och stötta i första hand designers för att säkerställa att vår kommunikation följer våra grafiska riktlinjer och att designen håller ihop i olika medier. En annan viktig roll är att utmana och driva vårt uttryck och kreativitet framåt tillsammans med Senior Copy. Du kommer att ha en aktiv roll tillsammans med kollegorna i ”Creative Lead” för att synka och driva gemensamma frågor för Ateljén​.

Dessutom:

  • Tillsammans med Creative Lead driva och designa vissa projekt innan de går in i produktion.

  • Arbeta nära vårt varumärkesteam för att säkerställa att design och manér fungerar hela vägen ut i produktion.

  • Säkerställa att de olika kampanjerna och produktionerna följer ett enhetligt manér i alla kanaler gällande design, tonalitet, uttryck och budskap.

  • Att kampanjer och produktion ligger i linje med brief samt ATG:s varumärkesstrategi​ och grafiska riktlinjer.

  • Tillsammans med Senior Production Manager och Senior Copy fungera som en naturlig kontakt för beställare och externa leverantörer​, däribland vår externa reklambyrå.

Kvalifikationer

Vem är du?
Vi vill att du har ett genuint intresse för design, layout, kommunikation och reklam. Vi ser att du har en utbildning inom marknadsföring och/eller kommunikation och har flera års erfarenhet av att jobba som Designer, Art Director, eller liknande. Du jobbar antagligen idag på byrå eller inhouse.
Att lyfta blicken och kunna se design i ett större sammanhang är självklart för dig. Du har arbetat med varumärken och är väl införstådd med hur man långsiktigt arbetar för att hålla ihop design och underhålla en grafisk profil. Vi ser gärna att du har en vana av att ta olika typer av människor och att du uppskattar att kunna stötta dem i den dagliga produktionen. För att passa in i vårt team ska du vara en prestigelös teamspelare som månar om gruppens resultat, ha en positiv attityd och väl utvecklad känsla för service.

Om mig - rekryterande chef Maria Ideström, Manager Inhouse Agency
Jag har nu jobbat på ATG i sex väldigt händelserika år och trivs otroligt bra. Vår Ateljé har vuxit ganska raskt under denna tid vilket visar på ett gäng medarbetare som driver framåt och hela tiden velat utmana sig själva och vårt arbetssätt. För mig är det viktigt med kollegor som månar om varandra och sätter laget framför jaget. Jag tror på stort personligt ansvar och att våga utmana sig själv och sina kollegor för att hela tiden vilja bli bättre. Ser fram emot att hitta en ny engagerad medarbetare till vårt stall!


Övrigt:
Tjänsten är på heltid och utgår från vårt kontor vid Solvalla. ATG har en flexibel arbetsplats där du beroende på roll, har möjlighet att kombinera kontorsarbete med arbete hemifrån.

Vi kommer att ta emot ansökningar löpande så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Annika Englund, annika.englund@atg.se eller Maria Ideström, Manager Inhouse Agency på maria.idestrom@atg.se.

Dela detta jobb

s
Senior Designer

AB Trav och Galopp ( ATG )