itjobb.se

Logga

Senior drifttekniker inom IT-infrastruktur

Ansök nu

Senior drifttekniker inom IT-infrastruktur

Till ett uppdrag hos vår kund i Malmö söker vi en senior drifttekniker med erfarenhet av att drifta större IT-miljöer. I rollen kommer det ingå att implementera och underhålla IT-infrastrukturlösningar.

Detta är ett långsiktigt uppdrag med start i april.  

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga på sin karriär.

Dina arbetsuppgifter
Rollen omfattar arbetsuppgifter som t.ex att implementera, uppgradera, felsöka och dokumentera tekniska infrastrukturlösningar. Det ingår att konsultera, stödja och guida kunden i tekniska frågor. Kunden verkar inom den publika sektorn och ansvarar för driften av kundernas IT-system. Du kommer få arbeta med teknisk felsökning tillsammans med ett fantastiskt team.

Din profil och kvalifikationer
Vi söker en problemlösare som inte rädd för att gå utanför sin egen ”comfort zone”. En person som trivs på en föränderlig arbetsplats där man behöver följa med i utvecklingen och visa en vilja att kontinuerligt utvecklas. Du ska kunna arbeta i grupp såväl som att på egen hand samt kunna utföra uppgifter självständigt från start till mål. Du har ett strukturerat arbetssätt där processer och dokumentation är viktiga komponenter i ditt arbete.

För att vara aktuell för rollen behöver du:  

  • Minst 8 års relevant arbetslivserfarenhet

  • Mycket god kunskap inom VMware, vSphere 6x, ESXi 6.x samt ESXi 7.x samt vRealize suite

  • Mycket god kunskap om HPE rackservrar, bladservrar och bladenclosure

  • HPE Oneview / Virtual Connect Enterprise Manger / Virtual Connect

  • Mycket god kunskap om Windows server 2016–2019

  • Kunskaper inom Linux (Red Hat, SUSE)

  • Backup & restore lösningar (IBM Spectrum)

  • File servers och access groups (NTFS).

  • Erfarenhet att jobba i Data Center i storskalig miljö

  • Kunna kommunicera på engelska - både i tal & skriftligt

Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet interna events där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 370 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner hundratals e-böcker på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Dela detta jobb

Logga
Senior drifttekniker inom IT-infrastruktur

Centric Professionals AB