itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Senior drifttekniker med fokus på IT-säkerhet

Ort
Utgår

2022-03-28

Ansök nu

Senior drifttekniker med fokus på IT-säkerhet

Centric söker nu en senior drifttekniker med fokus på IT-säkerhet till ett uppdrag hos vår kund i Solna. IT-miljön är övervägande Windows- men även Linuxbaserad. 

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga vidare på sin karriär.

Start: Omgående
Varaktighet: 3 år
Plats: Solna
Anställning: Heltid
Arbetsspråk: svenska och engelska

Arbetsuppgifter
Du kommer att hantera säkerhet så som exempelvis Fortigates brandväggslösning, Fortigate switchar, generella nätverksproblem, produkter så som IIS webbserver, DNS, övervakning, databaser - främst MSSQL, backup i form av Veeam, virtualisering så som VMware Vsphere och molntjänster så som Azure. Kunden har en egen datahall, så viss hårdvarukunskap krävs.

Du ska även löpande delta i förbättringsprojekt av rutiner, processer, IT-verktyg och dokumentation. Viss beredskap kan ingå i tjänsten.

Din profil och kvalifikationen
För att lyckas i rollen tror vi att du har flera års erfarenhet av en liknande roll, gärna från en stor och driftskritisk IT-miljö. Du är trygg i ditt yrke och har en bred och god produktkännedom inom IT-infrastruktur, exempelvis inom Linux- och Windowsprodukter, serverdrift och klient, virtualiserade miljöer, nätverk, säkerhet, brandväggar, övervakning, molntjänster, databaser, DNS, backup, lagring, automatisering.

Vi ser gärna att du har god kunskap om ISO 27001, NIST och dylika regelverk samt den tekniska implementeringen av stödsystem, verktyg osv. Vi ser gärna att du har erfarenhet av penetreringstester samt offensiv säkerhet. 

Vi tror att du har goda kunskaper och en vilja att utvecklas inom följande områden:
- Windows- och Linuxservrar
- Databas – MSSQL är meriterande
- Backup i form av Veeam
- Virtualisering i Vmware Vsphere
- Azure
- Nätverk – Fortigate är meriterande
- Sårbarhetshantering och sårbarhetsskanningssystem så som Detectify, Nessus, Acunetix m.m
IT-miljön är komplex och innefattar både egenutvecklade system och externa system. Du ska därför inte ha problem med att sätta dig in i nya rutiner, processer och produkter. 

Som person är du generös när det kommer till att dela med dig av dina kunskaper. Du är kvalitetsinriktad, noggrann och målmedveten. Du är även samarbetsvillig, driven och självgående. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Vad vi erbjuder
Att jobba på Centric är roligt. Inte bara för att vi är ett glatt och inspirerande företag, utan även för att vi hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det – du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Elise Haglund på tfn: 0733-571793 eller elise.haglund@centric.eu.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Dela detta jobb

Logga
Senior drifttekniker med fokus på IT-säkerhet

Centric Professionals AB